تمرینات ادامه‌دار پرسپولیس؛ آمادگی برای کدام مسابقه؟

تمرینات ادامه‌دار پرسپولیس؛ آمادگی برای کدام مسابقه؟

پایگاه خبری فوتبالی- تمرینات پرسپولیس درحالی برگزار می‌شود که سازمان لیگ اعلام کرده لیگ برتر احتمالا پس از جام جهانی برگزار می‌شود.

به گزارش فوتبالی، تمرینات پرسپولیس از شنبه هفته گذشته آغاز شده و قرمزهای تهران کار خود را زیر نظر کریم باقری دنبال می‌کنند. پرسپولیس در این مدت همیشه تاکید کرده موافق ادامه برگزاری لیگ برتر در زمان فعلی است و اصلا تمایلی به پایان مسابقات با جدول فعلی ندارد؛ البته باتوجه به جایگاه پرسپولیس در جدول (ششم)، هر تیم دیگری هم جای پرسپولیس بود چنین درخواستی داشت.

قرمزها بر این باور هستتد اگر قهرمان هم نشوند و در جایگاه دوم یا سوم قرار بگیرند شانس حضور در مسابقات آسیایی فصل آینده را دارند و برای همین مدیرعامل پرسپولیس هم تاکید زیادی روی ادامه مسابقات می‌کند.

سازمان لیگ امروز طی بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد مسابقات لیگ برتر احتمالا پس از جام جهانی برگزار می‌شود. ظاهرا مهدی تاج به‌عنوان رییس فدراسیون فوتبال رایزنی‌هایی با رییس فیفا داشته و مجوز برگزاری لیگ برتر را گرفته است. قوانین فیفا به هیچ کشوری اجازه نمی‌دهد که حین برگزاری جام جهانی، لیگ داخلی خود را برگزار کنند چراکه تمام توجه‌ها باید به جام جهانی باشد اما ظاهرا تاج از رییس فیفا چراغ سبز گرفته و پس از حذف ایران از جام جهانی ۲۰۲۶، مسابقات لیگ برتر از سر گرفته می‌شود.

تمرینات پرسپولیس حالا درحالی ادامه پیدا می‌کند که مشخصا خبری از برگزاری لیگ برتر در مقطع فعلی نیست و احتمالا شاگردان باقری هم خیلی زود باید به خانه برگردند. در کل تمرینات در این روزها نه تنها برای پرسپولیسی ها، بلکه برای دیگر تیم‌ها هم بی فایده است.