پایگاه خبری فوتبالی - دو تیم اینتر و کالیاری، در چارچوب رقابتی از هفته سی و سوم رقابتهای سری آ ایتالیا، از ساعت 22:15 به وقت تهران و در ورزشگاه جوزپه مهآتزا شهر میلان به مصاف یکدیگر رفتند.
به گزارش فوتبالی، در جریان تقابل خانگی با کالیاری شانزدهم جدولی، بازیکنان اینتر که برای کسب 3 امتیاز پا به زمین گذاشته بودند، نتوانستند علیرغم ایجاد موقعیتهای زیاد روی دروازه ایلیا کاپریله، دروازه این سنگربان 24 ساله را در نیمه نخست باز کنند و دو تیم با تساوی بدون گل به رختکن رفتند.
در نیمه دوم اما، شاگردان کیوو دقت را چاشنی کارشان کردند و در دقیقه 52، مارکوس تورام، ستاره احیاشده این روزهای نراتزوری، موفق شد دروازه کالیاری را باز کند و تنها 4 دقیقه بعد، نیکولو بارلا، گل دوم افعیها را به ثمر رساند؛ در حالی که به نظر میرسید بازی با همان نتیجه 2 بر صفر به پایان میرسد، پیوتر زیلینسکی، ستاره لهستانی اینتر، در دقیقه 2+90 سومین گل تیمش را به ثمر رساند و شیرینی پیروزی را برای هواداران اینتر بیشتر کرد.
با کسب این پیروزی، اینتر به امتیاز 78 رسید و حالا تیم کیوو با 1 بازی بیشتر نسبت به ناپولی رده دومی و میلان رده سومی، با اختلاف پیشتاز رقابت برای قهرمانی مسابقات سری آست.











