۵۵ روز تا جام جهانی؛ مربی یونانی روی نیمکت عربستان می‌نشیند؟

۵۵ روز تا جام جهانی؛ مربی یونانی روی نیمکت عربستان می‌نشیند؟

پایگاه خبری فوتبالی- به گزارش فابریتزیو رومانو، فدراسیون فوتبال عربستان تنها ۵۵ روز پیش از آغاز جام جهانی ۲۰۲۶، با تصمیمی غافلگیرکننده، هروه رنار فرانسوی را برکنار و جورجیوس دونیس، سرمربی یونانی و باسابقه باشگاه‌های عربستانی را جایگزین او کرد.

به گزارش فوتبالی، طبق گزارش‌ها، سقف ۲ میلیون یورویی حقوق و سابقه درخشان دونیس در لیگ حرفه‌ای عربستان دلیل اصلی این انتخاب بوده است. سرمربی ۵۶ ساله که پیش از این تیم‌هایی چون الخلیج، الاتحاد و الهلال را هدایت کرده، با آشنایی کامل به فوتبال این کشور و دی‌ان‌ای بازیکنان، قرار است هدایت سبزقباها را بر عهده بگیرد. او پس از حضور در تیم ملی یونان و بازی در لیگ برتر انگلیس، اکنون نخستین تجربه مربیگری ملی خود را با تیمی در بحران آغاز خواهد کرد.

وضعیت بحرانی تیم و جاده دشوار پیش رو کار را برای سرمربی جدید سخت‌تر کرده؛ عربستان در مرحله گروهی با غول‌هایی مانند اسپانیا، اروگوئه و کیپ ورد همگروه است و تا شروع جام تنها دو ماه فرصت دارد تیم را از نظر روحی و تاکتیکی بازیابی کند. 

رنار برکنار شده، که معمار پیروزی تاریخی برابر آرژانتین در جام ۲۰۲۲ بود، در واکنش به این تصمیم گفت: «فوتبال همین است؛ عربستان ۷ بار به جام جهانی رفته و ۲ بار آن با من بوده».

با نهایی شدن مذاکرات، به نظر می‌رسد شاگردان دونیس کار خود را از ۲۲ می با اردوی تدارکاتی آغاز کنند.