یک نمایش متزلزل دیگر؛ بیرانوند آماده نیست

یک نمایش متزلزل دیگر؛ بیرانوند آماده نیست

پایگاه خبری فوتبالی- علیرضا بیرانوند یک بار دیگر نشان داد که از روزهای اوج فاصله دارد.

به گزارش فوتبالی، نمایش تراکتور مقابل شباب الاهلی، اگرچه تا حدودی قابل پیش‌بینی بود، اما نگرانی‌هایی را هم برای تیم ملی و امیر قلعه‌نویی ایجاد کرد. مهم‌ترین این نگرانی‌ها به علیرضا بیرانوند مربوط می‌شود.

دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور، از ابتدا در ترکیب تیمش مقابل شباب الاهلی قرار داشت. او در نیمه اول یکی دو مهار خوب داشت اما روی یک شوت، ضعیف عمل کرد و توپ از دستانش رها شد و فاصله زیادی هم از او گرفت اما بیرو خوش‌شانس بود که توانست همین توپ را با یک شیرجه بلند جمع کند و اجازه ندهد دروازه تیمش باز شود.

اما مهم‌ترین صحنه مربوط به بیرانوند در این بازی، لحظه منجر به اخراجش بود. در اوایل نیمه دوم، بالا یک پاس عمقی را برای سردار آزمون ارسال کرد و سردار بعد از این که از شجاع خلیل‌زاده عبور کرد، قبل از رسیدن به محوطه جریمه، به دنبال عبور از بیرانوند هم بود اما دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور که از محوطه جریمه خارج شده بود، به توپ نرسید و به جای توپ، پای سردار را هدف گرفت و او را سرنگون کرد. نتیجه این فعل و انفعالات، یک خطا برای شباب الاهلی و یک کارت قرمز برای بیرانوند بود.

هرچند عده‌ای معتقدند که اخراج بیرانوند سختگیرانه بود، اما واقعیت این است که از بیرانوند انتظار می‌رفت که علاوه بر تایمینگ درست برای خروج از دروازه، سردار را بدون خطا وهیچ برخوردی، به سمت چپ هدایت و زاویه او را برای گلزنی تنگ کند اما او هم در انتخاب لحظه خروج و هم در واکنش به حرکت آزمون اشتباه کرد و تیمش در همان اوایل نیمه دوم ده نفره شد.

بیرانوند، قبل از بازی با شباب الاهلی، آخرین بار در بازی تدارکاتی ایران و نیجریه به میدان رفته بود که در آن بازی هم خوب کار نکرده بود و به خصوص روی گل دوم، خروج خوبی نداشت و در نهایت روی دو توپی که در چارچوب دروازه‌اش بود، دو گل دریافت کرد!

این دو بازی نشان داد که بیرانوند این روزها در اوج آمادگی بدنی و روحی قرار ندارد و این در فاصله دو ماه تا شروع جام جهانی، خبر خوبی برای فوتبال ایران نیست. با توجه به این که او انتخاب اول امیر قلعه‌نویی در تیم ملی برای جام جهانی است، لازم است هر چه زودتر خودش را بازیابی کند و با تمرینات اختصاصی، تا زمان آغاز جام جهانی به اوج برسد.