بدشانسی مرد سوئدی؛ بیرو اخراج شد تا مارکو سه گل بخورد!

بدشانسی مرد سوئدی؛ بیرو اخراج شد تا مارکو سه گل بخورد!

پایگاه خبری فوتبالی- مارکو یوهانسون پس از مدت‌ها فرصت حضور در دروازه تراکتور را پیدا کرد، اما این فرصت با بدشانسی برای او همراه بود.

به گزارش فوتبالی، باتوجه به محرومیت ابتدای فصل علیرضا بیرانوند و اینکه به نظر نمی‌رسید او بتواند محرومیت خود را در CAS متوقف کند، تراکتور اقدام به خرید دروازه‌بانی خارجی کرد و مارکو یوهانسون سوئدی را به خدمت گرفت.

اما پس از حضور یوهانسون و پس از اینکه این دروازه‌بان در بازی رفت لیگ برتر برابر آلومینیوم اراک در تبریز به میدان رفت، بیرانوند مجوز بازی گرفت تا مارکو برای همیشه نیمکت‌نشین سنگربان شماره یک تیم ملی در تبریز باشد.

اما اخراج دیروز بیرانوند برابر شباب‌الاهلی امارات باعث شد تا یوهانسون بعد از مدت‌های طولانی دوباره در ترکیب تیمش قرار بگیرد اما شاید او بدشانس بود که درست چند دقیقه بعد، یک پنالتی وی ای آری به نفع حریف گرفته شد تا دروازه یوهانسون خیلی زود باز شود.

در ادامه هم ۱۰ نفره بودن تراکتور و شرایط به دور از مسابقه و تمرین این تیم باعث شد تا گل‌های دوم و سوم هم فرا برسد تا یوهانسون در روزی که توانسته بود به جای علی بیرو به میدان برود، با اخراجی که رقیب سرشناسش داشت، کار سختی داشته باشد و نتواند در شرایطی ایده‌آل درون قفس توری قرار بگیرد.