آمادگی علیپور و پورعلی‌گنجی به خاطر بازی‌های دوستانه شمال!

آمادگی علیپور و پورعلی‌گنجی به خاطر بازی‌های دوستانه شمال!

پایگاه خبری فوتبالی- علی علیپور و مرتضی پورعلی‌گنجی در تمرینات پرسپولیس آماده ظاهر شدند.

به گزارش فوتبالی، تمرینات پرسپولیس پس از تعطیلی به خاطر حمله آمریکا و اسراییل به ایران، از چند روز قبل دوباره آغاز شده است. قرمزهای تهران البته در جلسات تمرینی خود غایب‌های زیادی مانند اوسمار ویرا، افشین پیروانی، سروش رفیعی، میلاد محمدی، اوستون اورونوف و... داشته‌اند اما با همه این تفاسیر خود را برای شروع احتمالی دوباره لیگ برتر آماده می‌کنند.

پرسپولیس چند بازیکن ملی‌پوش دارد که به‌علت فیفادی و برگزاری بازی‌های دوستانه با نیجریه و کاستاریکا از سایر بازیکنان آماده‌تر هستند اما در این بین دو بازیکن این تیم یعنی علی علیپور و مرتضی پورعلی‌گنجی با شرکت در دیدارهای دوستانه شمال موفق شده‌اند با آمادگی قابل قبولی در تمرینات ظاهر شوند؛ البته که علیپور در اردوی تیم ملی هم حضور داشت. 

داستان از این قرار است که علیپور، پورعلی‌گنجی و چند بازیکن لیگ برتری در زمان تعطیلی مسابقات به شمال رفتند و با نساجی دو بازی دوستانه برگزار کردند. ممکن بود این بازی‌های دوستانه باعث مصدومیت بازیکنان شود اما این اتفاق رخ نداد تا علیپور و مرتضی پورعلی‌گنجی با آمادگی به تمرینات پرسپولیس برسند.