غیبت دو ایرانی سرشناس در تمرین تراکتور

غیبت دو ایرانی سرشناس در تمرین تراکتور

پایگاه خبری فوتبالی- کاپیتان و آقای گل تراکتور در تمرینات این تیم غایب هستند.

به گزارش فوتبالی، تمرینات تراکتور پس از تغییر تصمیم این تیم برای حضور در لیگ نخبگان آسیا از دیروز و با بازیکنان محدود در تبریز آغاز شد تا نماینده فوتبال ایران نصفه و نیمه برای بازی با شباب‌الاهلی امارات استارت بزند.

طبق انتظار بازیکنان خارجی تراکتور در این تمرین حضور نداشتند و سوال اصلی پیرامون این نفرات این است که آیا این بازیکنان در ترکیه به اردوی تیم اضافه شده و راضی به حضور در عربستان خواهند شد یا نه.

اما دو بازیکن ایرانی سرشناس هم جزو غایبین تمرین تراکتور بودند. شجاع خلیل‌زاده و امیرحسین حسین‌زاده دو بازیکن ملی‌پوش تی‌تی‌ها در تمرین دیروز تیم حضور نداشتند.

طبق شنیده‌ها گویا کاپیتان تراکتور و آقای گل این تیم پس از اردوی تیم ملی در ترکیه در این کشور مانده‌اند و به ایران بازنگشته‌اند و قرار است پس از سفر اعضای تراکتور به ترکیه برای پرواز به شهر جده عربستان، به کاروان این تیم اضافه شوند.