جهانبخش بالاخره گل زد؛ یک پنالتی حیات‌بخش برای دندر!

جهانبخش بالاخره گل زد؛ یک پنالتی حیات‌بخش برای دندر!

پایگاه خبری فوتبالی- علیرضا جهانبخش سرانجام در لیگ بلژیک گلزنی کرد. 

به گزارش فوتبالی، چند ماه پیش بود که علیرضا جهانبخش رسما به تیم دندر بلژیک پیوست و به دوران طولانی‌مدت بدون تیم ماندن خودش پایان داد. این درحالی بود که در آن دوران انتقادهای زیادی از امیر قلعه‌نویی برای دعوت از جهانبخش به تیم ملی آن هم در حالی که بدون تیم بود می‌شد.

جهانبخش که روزگاری برنده کفش طلای لیگ هلند شده است در چند سال اخیر حسابی از دوران اوج خود فاصله گرفته و عملکرد او گویای این موضوع است. با این حال جهانبخش دیروز موفق شد سرانجام برای تیم جدیدش گلزنی کند و به اصطلاح در لیگ بلژیک پایش به گلزنی باز شود.

علیرضا جهانبخش پس از ۱۶ بازی در ژوپیر لیگ بلژیک و ۲ مسابقه در جام حذفی، اولین گل فصلش را از روی نقطه پنالتی برای دندر زد. دندر با این برد در اولین بازی پلی‌آف سقوط با ۳ امتیاز در صدر قرار گرفت و باید برای بقا در پنج بازی آینده بهترین عملکرد خودش را نشان دهند.

البته باید به این موضوع اشاره داشت که این گل حواشی زیادی را هم به همراه داشت؛ دیوید توسفسکی، مهاجم مقدونیه‌ای دندر که در دقیقه ۶۲ به زمین آمده بود، سعی در گرفتن توپ از جهانبخش داشت تا خودش پنالتی بزند اما کاپیتان تیم ملی این اجازه را به او نداد و در ادامه گل سه امتیازی تیمش را به ثمر رساند.

جهانبخش در این سال‌ها نشان داده که پنالتی‌زن بسیار خوبی است و حتی در جام ملت‌های آسیا 2023 و در جریان بازی با تیم‌های ملی ژاپن و قطر این موضوع را به خوبی نشان داد.