سونامی پنج گله در سن سیرو؛ اینتر جایگاه صدر را مستحکم کرد

سونامی پنج گله در سن سیرو؛ اینتر جایگاه صدر را مستحکم کرد

پایگاه خبری فوتبالی- هفته سی و یکم سری آ ایتالیا، شبی تماشایی در ورزشگاه سن سیرو رقم زد. اینتر در یک نمایش هجومی تماشایی، با نتیجه پرگل ۵ بر ۲ از سد رم عبور کرد و ۶ امتیاز اختلاف خود را با تعقیب کنندگان حفظ کرد.

به گزارش فوتبالی، بازی از همان دقیقه ۲ با گلزنی لائوتارو مارتینز آغاز شد تا هواداران خیالشان از بابت ۳ امتیاز راحت شود. هرچند رم توسط جانلوکا مانچینی روی یک ضربه ایستگاهی در دقیقه ۴۰ بازی را به تساوی کشاند، اما این پایان کار نبود.

در آستانه پایان نیمه اول، هاکان چالهان اوغلو با یک شوت تماشایی از راه دور در دقیقه ۴۵+۲، دوباره اینتر را پیش انداخت تا نیمه اول با برد ۲-۱ به پایان برسد.

در نیمه دوم، اینتر اوج گرفت. لائوتارو در دقیقه ۵۲ دومین گل خود را به ثمر رساند و مارکوس تورام نیز در دقیقه ۵۵ گل پنجم تیمش را زد. در میان این همه گلزنی، نیکولو بارلا نیز نام خود را روی تابلو برد.

رم تنها توانست توسط لورنزو پلگرینی روی یک ضربه آزاد زیبا در دقیقه ۷۰، یکی از گلها را جبران کند تا نتیجه نهایی ۵-۲ شود.

اینتر در این بازی با ۵۳ درصد مالکیت توپ، ۱۷ شوت (۹ شوت در چارچوب) و خلق ۴ موقعیت بزرگ، کاملاً برتر بود. رم نیز ۱۰ شوت (۳ شوت در چارچوب) داشت. تورام با نمره ۹.۰ بهترین بازیکن زمین شد.

این برد برای کریستین چیوو سرمربی اینتر که تیمش پیش از این سه بازی متوالی را بدون برد پشت سر گذاشته بود، یک پیروزی حیاتی محسوب میشود. رم نیز با این باخت سنگین، در رتبه پنجم باقی ماند.

خلاصه این دیدار را می‌توانید از طریق لینک زیر مشاهده کنید:

https://footballi.net/video/1026814/share