روز عجیب و غریب میدان شیخ بهایی؛ سازمان لیگ چند ساعت تخلیه شد!

روز عجیب و غریب میدان شیخ بهایی؛ سازمان لیگ چند ساعت تخلیه شد!

پایگاه خبری فوتبالی- ساختمان سازمان لیگ فوتبال ایران روز گذشته بعد از بروز برخی خبرها و شایعات درباره احتمال حملات هوایی به محدوده خیابان شیخ بهایی برای ساعاتی تخلیه شد.

به گزارش فوتبالی، دیروز و در پی تشدید تنش‌ها و حملات هوایی آمریکا و اسراییل به زیرساخت‌های انرژی و پتروشیمی در جنوب کشور، فضای عمومی در برخی از شهرها از جمله تهران تحت تأثیر قرار گرفت.

 همزمان با انتشار اخباری مبنی بر مشاهده و اعلام حضور جنگنده‌های آمربکا و اسراییل در آسمان پایتخت، نگرانی‌هایی در میان شهروندان و شرکتها و سازمانهای مختلف ایجاد شد. 

در همین راستا، سازمان لیگ فوتبال ایران که ساختمان آن در مجاورت مجموعه‌های اداری مرتبط با پتروشیمی‌ها (پتروشیمی امیرکبیر) در محدوده میدان شیخ بهایی قرار دارد، به‌ عنوان یک اقدام پیشگیرانه و در راستای رعایت کامل اصول ایمنی، تصمیم به تخلیه فوری محل گرفت. چرا که همزمان با این هشدار، پتروشیمی امیرکبیر در جنوب کشور بمباران شده بود.

اعضا و کارمندان سازمان لیگ، حوالی ظهر ساختمان را ترک کردند تا از هر گونه خطر احتمالی در امان باشند. 

در ساعات اولیه این اتفاق، برخی شایعات هم در فضای مجازی منتشر شد که بر نگرانی‌ها افزود، اما با گذشت زمان مشخص شد که هیچ حمله مستقیمی به میدان شیخ بهایی صورت نگرفته است.

بر اساس گزارش‌های رسمی و بررسی‌های انجام‌شده، تهدیدی متوجه ساختمان سازمان لیگ یا مناطق اطراف آن نبود و شرایط به‌سرعت به حالت عادی بازگشت و کارمندان و کارکنان سازمان لیگ به محل کارشان بازگشتند و فعالیت‌هایشان پس از مدتی وقفه، به روال عادی خود بازگشت.

۶۶۲۱