پایگاه خبری فوتبالی- کنفدراسیون فوتبال آسیا مخالفت خود با درخواست تراکتور را مطرح کرده است.
به گزارش فوتبالی، پس از آغاز جنگ در خاورمیانه، مسابقات دور اول حذفی لیگ نخبگان آسیا در منطقه غرب هم معوق شد و سپس ایافسی از برگزاری این مرحله به صورت متمرکز در عربستان و با تک بازی خبر داد.
اما بیانیه وزارت ورزش مبنی بر عدم حضور تیمهای ایرانی در خاک کشور متخاصم و نام بردن از تراکتور در این بیانیه و موضع صریح مالک تراکتور مبنی بر عدم حضور در عربستان برای بازی با شبابالاهلی امارات، به نظر میرسد تنها نماینده ایران با عدم سفر به شهر جده از این مسابقات کنار گذاشته شود.
باشگاه تراکتور طی نامهای به ایافسی به درگیر بودن عربستان در جنگ و عدم پذیرش بازیکنان خارجی این تیم برای سفر به عربستان خبر داده و درخواست کرده محل میزبانی تغییر کند که این موضوع با مخالفت کنفدراسیون فوتبال آسیا مواجه شده است.
دیشب فوتبالی خبر داد و پیش بینی کرد که ای اف سی با درخواست تراکتور موافقت نخواهد کرد و خبر فوتبالی تایید شده چرا که ایافسی برای دومینبار با درخواست تراکتور مخالفت کرده و در پاسخ به نامه تیتیها نوشته شرایط فورس ماژور این باشگاه را درک میکند اما امکان تغییر محل میزبانی وجود ندارد و در صورت عدم حضور تراکتور در ادامه مسابقات، موضوع در کمیته مسابقات بررسی خواهد شد.
در نهایت باید گفت باتوجه به موضع وزارت ورزش و مالک باشگاه تراکتور و عدم برگزاری تمرینات تیتیها در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری بازی با شبابالاهلی، به نظر تصمیم تراکتور برای عدم سفر به شهر جده جدی است.اگر این اتفاق بیفتد علاوه بر جریمه، احتمالا محرومیت از رقابتهای سال آینده لیگ نخبگان و قهرمانان آسیا در انتظار تراکتور خواهد بود.










