اختصاصی/ اولین نشانه نیمه تمام ماندن لیگ برتر؛ هفته آینده اردوی تیم ملی برگزار می‌شود!

اختصاصی/ اولین نشانه نیمه تمام ماندن لیگ برتر؛ هفته آینده اردوی تیم ملی برگزار می‌شود!

پایگاه خبری فوتبالی- بر اساس اخباری که به فوتبالی رسیده است، لیگ برتر و جام حذفی نیمه‌تمام می‌ماند تا نظر امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی تامین شود. 

به گزارش فوتبالی، لیگ برتر فوتبال ایران به‌علت جنگ آمریکا و اسراییل با ایران متوقف شده و سرنوشت این لیگ هنوز به صورت رسمی مشخص نشده است. مدیران فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ تاکید زیادی روی برگزاری مجدد مسابقات دارند اما شواهد گویای موضوع دیگری است و فعلا آغاز دوباره لیگ برتر و جام حذفی بعید به‌ نظر می‌رسد.

چند وقت پیش بود که برخی رسانه‌ها مدعی شدند امیر قلعه‌نویی به‌عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران درخواست کرده لیگ برتر و جام حذفی نیمه‌تمام بماند تا بازیکنان در اختیار تیم ملی باشند و برای جام جهانی آماده شوند. قلعه‌نویی باور دارد با این ترفند، بازیکنان به شکل بهتری برای جام جهانی (اگر ایران به جام جهانی ۲۰۲۶ در آمریکا برود) آماده می‌شوند و از سوی دیگر احتمال مصدومیت آن‌ها در کوران مسابقات کاهش پیدا می‌کند. 

البته از این حیث حق با قلعه‌نویی است چون اگر در بهترین حالت لیگ دو هفته دیگر حتی به صورت مجتمع در یک استان حتی در صورت صلح و آتش بس برگزار شود، احتمال مصدومیت بازیکنان ملی پوش حاضر در باشگاه‌ها بالاست. دیروز هم مدیرعامل مس رفسنجان در گفت و گویی مدعی شده بود که اکثر مدیران لیگ برتری راضی به ادامه لیگ برتر نیستند.

طبق شنیده‌های فوتبالی و پیش از آغاز جلسه روز شنبه مدیران باشگاهها با مدیران سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال، ظاهرا به بازیکنان تیم ملی اعلام شده هفته آینده در اختیار کادر فنی باشند تا قلعه‌نویی اردوی مدنظر خود را برگزار کند و دیروز چند بازیکن تیم ملی هم به دوستان نزدیکشان خبر دادند که لیگ برگزار نمی‌شود و هفته آینده هم اردوی تیم ملی برگزار خواهد شد. 

باتوجه به این اخبار، برگزاری دوباره لیگ برتر و جام حذفی میسر نیست و مسابقات نیمه‌تمام می‌ماند و باید دید در روزهای آینده چه اتفاقاتی رخ می‌دهد و چه زمانی این خبر به صورت رسمی اعلام می‌شود. البته زمان و مکان برگزاری اردوی تیم ملی مشخص نیست و شاید اردو در داخل و یا حتی در خارج از کشور برگزار شود. قلعه نویی علاقه ویژه‌ای به برگزاری اردو در ترکیه و کمپ های تمرینی و باشگاهی این کشور دارد.