پایگاه خبری فوتبالی- بازی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ پلیآف اروپا بین اسلواکی و کوزوو امشب با نتیجه ۴‑۳ به نفع کوزوو به پایان رسید؛ مسابقهای پرگل و هیجانانگیز که تا آخرین دقیقه جذاب بود.
به گزارش فوتبالی، در شروع مسابقه، اسلواکی در دقیقه ۶ توسط مارتین والینت با ضربه سر از روی کرنر به گل اول رسید و تیم میزبان را پیش انداخت. کوزوو خیلی زود واکنش نشان داد و در دقیقه ۲۱ با شوت دقیق ولدین هودزا بازی را ۱‑۱ کرد. در دقایق پایانی نیمه اول، لوکاس هاراسلین از روی ضربه آزاد گل دوم اسلواکی را زد تا نیمه با برتری ۲‑۱ میزبان به پایان برسد.
نیمه دوم خیلی زود هیجانانگیز شد؛ در دقیقه ۴۷ فیسنیک آسلانی با یک ضربه سر بازی را ۲‑۲ کرد تا کوزوو دوباره به جریان مسابقه بازگردد. سپس در دقیقه ۶۰، فلورنت موسیلیا با یک شوت تماشایی از توپگیری در میانه زمین، ۳‑۲ پیش انداخت و نتیجه را به سود کوزوو تغییر داد. کوزوو که جریان بازی را در دست داشت، در دقیقه ۷۲ توسط کرشنیک هاجریزی گل چهارم را هم زد تا ۴‑۲ شود و گویی برد مهم این تیم قطعی جلوه کند.
در ادامه باز هم اسلواکی دست از تلاش برنداشت و توانست یک گل دیگر توسط داوید استرلچ به ثمر برساند تا نتیجه ۴‑۳ شود، اما دیگر زمان کافی برای جبران نداشت و کوزوو در نهایت با یک گل بیشتر زمین را ترک کرد.
این برد برای کوزوو اهمیت زیادی دارد چون باعث شد این تیم به فینال مسیر پلیآف پات C برسد و در دیدار بعدی با ترکیه برای کسب سهمیه جام جهانی رقابت کند.










