پایگاه خبری فوتبالی- بازیکن سابق منچستریونایتد ادعای عجیبی از دوران حضور خود در این باشگاه داشته است.
به گزارش فوتبالی، راسموس هویلوند که پس از دوران کابوسوار در اولدترافورد راهی سری آ شده، در مصاحبهای افشاگرانه از روزهای تلخ خود در جمع شیاطین سرخ پرده برداشت.
در ناپولی دوباره عاشق فوتبال شدم
«با پیوستن به ناپولی، دقیقاً به همان چیزی رسیدم که به دنبالش بودم. در مقطعی از حضورم در منچستریونایتد، واقعاً احساس کردم همهچیز برای من تمام شده است. فشارها و اتمسفر سنگین آنجا اجازه نمیداد خودم باشم، اما در ناپولی دوباره عاشق فوتبال شدم.»
ناپولی قطعه گمشده پازل من بود
«در حال حاضر در تیمی بازی میکنم که تمام ارکان آن به من ایمان دارند. اینجا مدیر ورزشی، رئیس باشگاه و سرمربی همگی با تمام وجود میخواهند با من کار کنند و این دقیقاً همان قطعه گمشده پازل من بود»
در منچستر زندانی بودم
«در آخرین روزهای حضورم در منچستر، احساس میکردم در یک قفس زندانی شدهام. به خوبی درک کرده بودم که اگر آن وضعیت ادامه پیدا میکرد، دیگر خبری از فوتبال در زندگی من نبود و رویاهایم به کلی نابود میشد.»

منچستریونایتد 








