صحبت‌های ۲ ملی‌پوش در حاشیه دومین تمرین شاگردان قلعه‌نویی در ترکیه

صحبت‌های ۲ ملی‌پوش در حاشیه دومین تمرین شاگردان قلعه‌نویی در ترکیه

پایگاه خبری فوتبالی- ۲ بازیکن تیم ملی فوتبال ایران در حاشیه تمرین امروز این تیم در آنتالیا نکاتی را مطرح کردند.

به گزارش فوتبالی و به نقل از فارس، امیرحسین حسین‌زاده در حاشیه تمرین امروز(سه‌شنبه) تیم ملی فوتبال ایران، اظهار داشت: در ابتدا سال نو را تبریک می‌گویم و ان‌شاءالله سال خوبی برای همه مردم عزیز ایران باشد. همچنین امیدوارم هرچه سریع‌تر آرامش به کشورمان بازگردد و همه مردم با بازگشت به شرایط عادی، بتوانند مثل قبل زندگی کنند. از همه آنها می‌خواهم مراقب خودشان و عزیزانشان باشند.

مهاجم تیم ملی تاکید کرد: پس از ۳ ماهی که تمرینات تیم ملی برگزار نمی‌شد، خدا را شکر بار دیگر همدیگر را دیدیم. ما وظیفه‌ای نسبت به این لباس و تیم ملی داریم و تمام تمرکز خود را روی این ۲ بازی گذاشته‌ایم. امیدوارم نتایج خوبی بگیریم و برنامه‌های کادرفنی را اجرا کنیم.

وی با اشاره به تعطیلی لیگ برتر همزمان با شروع جنگ، گفت: متاسفانه لیگ ما در این مدت برگزار نشده و با تیم باشگاهی‌ام تمرین نکرده‌ام اما خودم در حد توان انفرادی تمرین کردم و امیدوارم همه بچه‌های حاضر در اردو، با سلامت آن را پشت سر گذاشته و با سلامتی نزد خانواده‌هایشان برگردند.

تصویر خبر

جلالی: باید با تمام وجودمان برای ایران بازی کنیم

ابوالفضل جلالی نیز در حاشیه این تمرین تاکید کرد: با وجود شرایط سختی که برای سفر به ترکیه داشتیم، همه بچه‌ها به اردو ملحق شدند. می‌دانیم آخرین اردوی قبل از جام جهانی و بسیار مهم است‌. امیدوارم تا پایان این اردو، تمرینات بسیار خوبی را سپری کنیم. ۲ بازی دوستانه مهم داریم که می‌تواند به تیم ملی ایران خیلی کمک کند.

دفاع چپ‌ تیم ملی عنوان کرد: اینجا هستیم تا بهترین‌های خودمان باشیم. این قول را می‌دهیم با تمام وجود و قلب‌مان برای ایران بازی کنیم. امیدوارم اردوی بسیار خوبی داشته باشیم.