الهلال 1-0 الفاتح؛ پیروزی تیم اینزاگی با گل سرباز صربستانی

الهلال 1-0 الفاتح؛ پیروزی تیم اینزاگی با گل سرباز صربستانی

پایگاه خبری فوتبالی - دو تیم الهلال و الفاتح، در چارچوب رقابتی از هفته بیست و ششم رقابت‌های لیگ حرفه‌ای عربستان موسوم به لیگ روشن، از ساعت 22:30 به وقت تهران و در ورزشگاه میدان تمویل الاولی (ورزشگاه خانگی الفاتح) به مصاف یکدیگر رفتند.

به گزارش فوتبالی، تیم الهلال که برای جبران اختلاف 3 امتیازی با النصر صدرنشین، نیاز مبرم به کسب این پیروزی خارج از خانه داشت، در دقایق نخست توسط حریف سیزدهم جدولی خود غافلگیر شده بود، اما رفته رفته شاگردان اینزاگی موفق شدند ابتکار عمل را در دست بگیرند و موقعیت‌هایی را روی دروازه حریفشان ایجاد کنند، هرچند که این موقعیت‌ها بی ثمر بودند و بازی در نیمه نخست با همان نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید.

در آغاز نیمه دوم، حملات الهلال روی دروازه تیم میزبان ادامه داشت، تا اینکه سرگی میلینکوویچ ساویچ، ستاره سابق تیم لاتزیو ایتالیا، موفق شد دروازه الفاتح را در دقیقه 49 این مسابقه باز کند؛ با وجود پیش افتادن با نتیجه 1 بر صفر، حملات الهلال در این بازی متوقف نشد و شاگردان اینزاگی به دنبال به ثمر رساندن گل دوم بودند، اما آنها علی‌رغم ایجاد موقعیت‌های فراوان، در رسیدن به این امر ناکام بودند و بازی با همان نتیجه 1 بر صفر به پایان رسید.

الهلال با این پیروزی به امتیاز 64 رسید و با توجه به پیروزی النصر صدرنشین، اختلاف 3 امتیازی بین دو تیم همچنان پا بر جاست.