دورتموند 2-0 آگزبورگ؛ فاصله با بایرن مونیخ کمتر شد

دورتموند 2-0 آگزبورگ؛ فاصله با بایرن مونیخ کمتر شد

پایگاه خبری فوتبالی - دو تیم آگزبورگ و دورتموند، در چارچوب رقابتی از هفته بیست و ششم رقابت‌های بوندسلیگا آلمان، از ساعت 18:00 به وقت تهران و در ورزشگاه سیگنال ایدونا پارک به مصاف یکدیگر رفتند.

به گزارش فوتبالی، شاگردان نیکو کواچ، با وجود اختلاف 11 امتیازی با بایرن مونیخ صدرنشین، تمام تلاش خود را برای ادامه مسابقات بوندسلیگا به کار گرفته‌اند و در انتظار وقوع یک معجزه هستند؛ زنبورها همچون دیدار هفته قبلشان مقابل کلن، در مصاف با آگزبورگ نیز، توانستند در دقایق ابتدایی به گل برسند و کریم آدیمی، زننده گل اول آنها بود؛ بازی در نیمه نخست با همین 1 گل به پایان رسید و دورتموند برنده به رختکن رفت.

در آغاز نیمه دوم، بازیکنان دورتموند همچنان حملات روی دروازه آگزبورگ را ادامه می‌دادند، تا اینکه لوکا رجیانی، مدافع ایتالیایی و 18 ساله‌شان، موفق شد در سومین حضورش در ترکیب تیم اصلی دورتموند، زننده یکی از گل‌های تیمش باشد؛ گل رجیانی در دقیقه 59 به ثمر رسید و نتیجه را 2 بر صفر به سود زردها کرد، پس از آن هم بازی با همان نتیجه تا پایان ادامه پیدا کرد و دیگر هیچ یک از دو تیم موفق نشدند دروازه تیم مقابل را باز کنند.

شاگردان نیکو کواچ با کسب این پیروزی به امتیاز 58 رسیدند و با توجه به توقف بایرن مونیخ در برابر بایرلورکوزن، اختلاف دو تیم قدرتمند فوتبال آلمان حالا به 9 امتیاز رسیده است.