پاریس‌سن‌ژرمن، چلسی را با 5 گل بدرقه کرد!

پاریس‌سن‌ژرمن، چلسی را با 5 گل بدرقه کرد!

پایگاه خبری فوتبالی - دو تیم چلسی و پاریس‌سن‌ژرمن، در چارچوب رقابتی از مرحله یک‌هشتم نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا، از ساعت 23:30 به وقت تهران، در ورزشگاه پارک دو پرنس شهر پاریس به مصاف یکدیگر رفتند.

به گزارش فوتبالی، در تقابل با چلسی، پاریس‌سن‌ژرمن میزبان بازی را هجومی آغاز کرد و شاگردان لوئیس انریکه، مزد بازی تهاجمی خود را هم گرفتند، چرا که بردلی بارکولا، در دقیقه 10 توانست نخستین گل بازی را به ثمر برساند؛ پس از به ثمر رساندن گل اول، شدت حملات مدافع عنوان قهرمانی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا روی دروازه حریفش کم شد و تیم لندنی فرصت پیدا کرد تا چندباری توپ را به دروازه پاریس برساند، که در نتیجه این حملات، مالو گوستو، مدافع راست فرانسوی چلسی، موفق شد دروازه نماینده کشورش را باز کند و بازی را به تساوی بکشاند؛ در ادامه نیمه اول مسابقه، پاریس توانست یک بار دیگر به گل برسد و این‌بار، عثمان دمبله، برنده جایزه توپ طلا در سال 2025، روی یک حرکت عالی دروازه فیلیپ یورگنسن را باز کرد و یک بار دیگر شایستگی‌هایش را به معرض نمایش گذاشت.

در آغاز نیمه دوم، چلسی میهمان برای جبران نتیجه وارد زمین شد و آبی‌ها موفق شدند یک‌بار دیگر توسط انزو فرناندز، بازی را به تساوی بکشانند، اما این‌بار پاریس نه با 1 گل، بلکه 3 گل پیش افتاد و شاگردان لیام روزنیور، مغلوب به تمام معنای تقابل نخست بودند؛ ویتینیا، ستاره پرتغالی پی‌اس‌جی، گل سوم این تیم را به ثمر رساند و تعویض طلایی لوئیس انریکه یعنی خویچا کوارتسخلیا، گل‌های چهارم و پنجم را زد.