پایگاه خبری فوتبالی- در چارچوب دور رفت مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا فصل ۲۰۲۵/۲۰۲۶، تیمهای نیوکاسل و بارسلونا در ورزشگاه سنت جیمز پارک به مصاف هم رفتند؛ دیداری پرهیجان که در نهایت با تساوی ۱–۱ به پایان رسید.
به گزارش فوتبالی، نیمه نخست بازی بیشتر با احتیاط دو تیم همراه بود. نیوکاسل با هدایت ادی هاو تلاش میکرد از حمایت تماشاگران خانگی بهره ببرد و با استفاده از سرعت بازیکنانی مثل آنتونی گوردون و هاروی بارنز به دروازه حریف نزدیک شود. در سوی دیگر، بارسلونا که تحت هدایت هانسی فلیک بازی میکرد، مالکیت توپ را در اختیار داشت و با گردش توپ در میانه میدان توسط پدری و رافینیا سعی میکرد ساختار دفاعی میزبان را باز کند. با این حال، موقعیتهای جدی زیادی در نیمه اول شکل نگرفت و دو تیم با نتیجه بدون گل به رختکن رفتند.
در نیمه دوم، ریتم بازی بالاتر رفت و هر دو تیم با تغییرات تاکتیکی به دنبال گل بودند. بارسلونا با ورود بازیکنانی مانند دنی اولمو و مارکوس رشفورد تلاش کرد خط حمله خود را فعالتر کند، در حالی که نیوکاسل نیز با ارسالهای مستقیم و ضدحملات سریع خطرناک ظاهر میشد. سرانجام در دقیقه ۸۶، فشار نیوکاسل نتیجه داد؛ هاروی بارنز با استفاده از پاس جیکوب مورفی توپ را به گل تبدیل کرد و ورزشگاه سنت جیمز پارک را منفجر کرد تا میزبان ۱–۰ پیش بیفتد.
با نزدیک شدن به پایان بازی، بارسلونا فشار سنگینی روی دروازه میزبان وارد کرد. حملات پیاپی کاتالانها در نهایت در وقتهای تلفشده نتیجه داد و در دقیقه ۹۰+۶، لامین یامال از روی نقطه پنالتی گل تساوی را به ثمر رساند تا بازی با نتیجه ۱–۱ به پایان برسد.
این تساوی در حالی رقم خورد که نیوکاسل تا آستانه کسب یک پیروزی ارزشمند پیش رفته بود، اما واکنش دیرهنگام بارسلونا مانع از شکست تیم اسپانیایی شد. حالا همه چیز به دیدار برگشت بستگی دارد؛ جایی که هر دو تیم برای صعود به مرحله بعد لیگ قهرمانان اروپا باید با تمرکز و قدرت بیشتری به میدان بروند.

بارسلونا 











