پایگاه خبری فوتبالی- آرسنال در ورزشگاه امارات با غلبه بر چلسیِ ۱۰ نفره، گام بلندی برای فتح عنوان قهرمانی لیگ برتر برداشت.
به گزارش فوتبالی، توپچیها با ضربه سر ویلیام سالیبا که پس از برخورد ناخواسته به مامادو سار وارد دروازه شد، پیش افتادند. اما پیرو هینکاپیه درست پیش از سوت پایان نیمه اول، با یک گلبهخودی بازی را به تساوی کشاند. سپس یورین تیمبر روی یک ضربه کرنر دیگر، دوباره آرسنال را پیش انداخت. اوضاع برای چلسی زمانی بدتر شد که پدرو نتو با دریافت دو کارت زرد متوالی اخراج شد تا آرسنال یک پیروزی حیاتی را جشن بگیرد.
در اواخر بازی، لیام دلاپ تصور کرد که با یک ضربه از فاصله نزدیک، یک امتیاز ارزشمند برای چلسی ربوده است، اما شادی آبیهای لندن دوامی نداشت؛ چرا که پرچم داور به نشانه آفساید ژائو پدرو بالا رفت.
با این پیروزی ارزشمند، آرسنال در جدول 64 امتیازی شد تا در فاصله ۹ هفته مانده تا پایان فصل صدرجدول را با صلابت در اختیار داشته باشد. توپچیها فاصله 5 امتیازی خود با منچسترسیتی، نزدیکترین تعقیبکنندهاش را هم حفظ کرد.
پیش از این آرسنال در جام حذفی هم توانسته بود رفت و برگشت چلسی را شکست بدهد و این تیم را از گردونه رقابتها کنار بزند.

آرسنال 





