رقابت داغ برای مویزه کین؛ رم و میلان در کمین مهاجم فیورنتینا

رقابت داغ برای مویزه کین؛ رم و میلان در کمین مهاجم فیورنتینا

پایگاه خبری فوتبالی- طبق گزارش‌های نقل‌وانتقالاتی منتشرشده، دو باشگاه بزرگ سری‌آ یعنی رم و میلان در تابستان پیش‌رو به دنبال جذب مویزه کین، مهاجم ایتالیایی فیورنتینا هستند. 

این مهاجم ۲۵ ساله پس از دوره‌ای پرنوسان، در دو فصل اخیر با درخشش در سری آ بار دیگر به یکی از نام‌های جذاب بازار فوتبال ایتالیا تبدیل شده است.

مویزه کین که سابقه بازی در تیم‌هایی مانند یوونتوس، پاری‌سن‌ژرمن و اورتون را در کارنامه دارد، با قدرت فیزیکی، سرعت در ضدحملات و توانایی بازی در عمق دفاع حریف شناخته می‌شود. عملکرد او در ترکیب فیورنتینا باعث شده توجه باشگاه‌های رقیب داخلی به او جلب شود.

با این حال، مهم‌ترین مانع برای انتقال، بند فسخ ۶۲ میلیون یورویی قرارداد اوست؛ رقمی که از نگاه بسیاری از مدیران سری‌آ بالا تلقی می‌شود. به همین دلیل، باشگاه میلان در حال بررسی سناریوی جایگزین است: پیشنهادی در حدود ۳۰ تا ۳۵ میلیون یورو به‌همراه یک بازیکن برای کاهش فشار مالی و جلب رضایت فیورنتینا.

رم نیز شرایط این مهاجم را زیر نظر دارد و در صورت فراهم‌شدن شرایط مالی مناسب، ممکن است وارد رقابت جدی شود. هر دو باشگاه به دنبال تقویت خط حمله برای فصل آینده هستند و کین به دلیل سن مناسب و تجربه بین‌المللی، گزینه‌ای جذاب محسوب می‌شود.

فیورنتینا فعلاً موضع رسمی درباره فروش این بازیکن اتخاذ نکرده و احتمال دارد تنها در صورت دریافت پیشنهاد نزدیک به بند فسخ یا توافقی رضایت‌بخش، وارد مذاکره شود.

در مجموع، آینده مویزه کین می‌تواند یکی از پرونده‌های مهم نقل‌وانتقالات تابستانی در فوتبال ایتالیا باشد؛ رقابتی که میان رم و میلان شکل گرفته و به شرایط مالی و مذاکره طرفین بستگی خواهد داشت.