واکنش گواردیولا به لغزش آرسنال در کورس قهرمانی

واکنش گواردیولا به لغزش آرسنال در کورس قهرمانی

پایگاه خبری فوتبالی - پپ گواردیولا تأکید کرده که با وجود از دست رفتن امتیازهای آرسنال در دو بازی اخیر، هیچ صحبتی با بازیکنان منچسترسیتی درباره وضعیت کورس قهرمانی نکرده است.

به گزارش فوتبالی، لغزش دیرهنگام آرسنال مقابل ولورهمپتون باعث شده اگر سیتی تمام بازی‌های باقی‌مانده خود، از جمله دیدار مستقیم با آرسنال در ماه آوریل را ببرد، عنوان قهرمانی به آن‌ها برسد.

تنها دو هفته پیش آرسنال با یک بازی کمتر، ۹ امتیاز جلوتر بود، اما حالا این فاصله به پنج امتیاز کاهش یافته است؛ آن هم پس از پیروزی دراماتیک سیتی برابر لیورپول و برد قاطع مقابل فولام، در حالی که آرسنال مقابل برنتفورد و ولورهمپتون متوقف شد. سیتی یک بازی کمتر هم انجام داده و اگر شنبه نیوکاسل را شکست دهد، فاصله را به دو امتیاز می‌رساندو با این حال گواردیولا علاقه‌ای به بحث درباره جدول، چه با رسانه‌ها و چه با بازیکنانش، ندارد.

او در نشست خبری گفت: «۱۲ بازی باقی مانده که خیلی زیاد است. تنها چیزی که به آن فکر می‌کنم نیوکاسل است. درباره فینال جام اتحادیه با آرسنال هم تا زمانش نرسد حرفی نمی‌زنم. الان فقط نیوکاسل، بعد استراحت و سپس لیدز. اصلاً نمی‌دانم در این ۱۲ بازی چه اتفاقی می‌افتد و حتی یک ثانیه هم با بازیکنانم درباره این موضوع صحبت نکرده‌ام.»

او افزود: «دیروز و پریروز فقط درباره نیوکاسل حرف زدیم. نه درباره جدول و نه درباره جایگاه‌مان صحبت نکردم. ۱۲ بازی زمان زیادی است؛ وقتی دو یا سه بازی باقی بماند جواب می‌دهم، اما الان خیلی زود است. قبلاً آن‌ها ۹ امتیاز جلو بودند چون ما یک بازی کمتر داشتیم. وقتی تعداد بازی‌ها برابر شود می‌توان درباره اختلاف واقعی حرف زد. تا پایان فصل اتفاقات زیادی رخ می‌دهد. حدود ۷۰ درصد بازیکنان ما جدید هستند و تجربه چنین شرایطی را ندارند. تجربه واقعی یعنی بردن بازی فردا.»