پایگاه خبری فوتبالی- تیم سپاهان با سرمربی فعلی خود باز هم در رقابتهای آسیایی ناکام ماند.
به گزارش فوتبالی، سپاهان پس از تساوی ۲-۲ در بازی رفت مقابل الاهلی قطر، با نمایشی ناامید کننده در بازی برگشت باز هم اسیر اشتباهات دفاعی شد تا دروازه شاگردان نویدکیا به راحتی باز شود و همین یک گل حکم حذف سپاهان در مرحله یک هشتم نهایی را صادر کند.
محرم نویدکیا که انتظار میرفت در این دوره شرایط بهتری برای نتیجه گیری تیمش ایجاد کند، بازهم در یک رقابت آسیایی شاهد حذف سپاهان در مراحل ابتدایی بود و تجربیات تلخ آسیایی او بیشتر شد.
نویدکیا پیش از این ۲ حذف از مرحله گروهی (۲۰۲۲ و ۲۰۲۰) و همچنین حذف در پلی آف لیگ نخبگان آسیا (۰۶-۲۰۲۵) را هم با سپاهان تجربه کرده بود. در سومین فزمت بازیهای قارهای، انتظار میرفت که سپاهان نویدکیا با آمادگی بهتر، موفقیت چشمگیری به دست بیاورد اما با وجود اینکه این بار یک صعود در کارنامه آسیایی این سرمربی دیده میشد، اما تیمش در اولین بازی دور حذفی لیگ قهرمانان آسیا دو با جام خداحافظی کرد.
حالا سرمربی سپاهان که در بازیهای بزرگ و مهم برنده نبوده، پس از جام حذفی بازیهای قارهای را هم از دست رفته میبیند. او در تک تورنمنت باقیمانده باید فکری به حال تیمش در بازیهای پیش رو کند تا نمایش بهتری داشته باشند و این فصل لیگ برتر را با نتیجه بهتری به پایان برسانند.










