به وجد آمدن آرتتا از عملکرد شاگردانش در جام حذفی

به وجد آمدن آرتتا از عملکرد شاگردانش در جام حذفی

پایگاه خبری فوتبالی -  میکل آرتتا، سرمربی آرسنال، پس از پیروزی قاطع تیمش برابر ویگان و صعود به مرحله پنجم جام حذفی، از نمایش شاگردانش به وجد آمد.

به گزارش فوتبالی، توپچی‌ها پس از تساوی ۱-۱ برابر برنتفورد در لیگ برتر، با چهار گل در نیمه اول راه برد را پیدا کردند و به روند پیروزی‌های خود بازگشتند.

آرتتا در واکنش به این پیروزی پرگل به خبرنگاران گفت: "عالی بود. از همان ابتدا می‌شد دید که همه چیز به خوبی پیش می‌رود. بازیکنان واقعا سرحال بودند و بله، ضربات زیادی به حریف وارد کردیم".

سرمربی اسپانیایی در ادامه با اشاره به تغییرات گسترده در ترکیب تیمش افزود: "از صعود به دور بعد بسیار خوشحالیم. این همان چیزی بود که می‌خواستیم به آن برسیم و فکر می‌کنم نحوه انجامش نیز، با وجود تعداد زیاد تغییرات، بسیار خوب بود. اما مهم‌ترین چیز وقتی با این تیم‌ها در این رقابت‌ها بازی می‌کنید، اول از همه اشتیاق و میل تیم بود که آن را نشان داد".

او ادامه داد: "بعد هم انسجام تیمی که معمولا به دلیل تعداد تغییرات از ابتدا وجود ندارد. اما فکر می‌کنم تیم با شدت بالا، قصد عالی برای بازی رو به جلو و تهدید مداوم حریف بازی کرد و در نیمه اول گل‌های باورنکردنی به ثمر رساند. این تفاوت را ایجاد کرد".

قرعه کشی دور پنجم جام حذفی انگلستان امشب پس از انجام آخرین مسابقه آن برگزار خواهد شد.