پارگی رباط کار دست فرنگی‌کار المپیکی داد

پارگی رباط کار دست فرنگی‌کار المپیکی داد

پایگاه خبری فوتبالی- ملی‌پوش کشتی فرنگی کشورمان به دلیل پارگی رباط تمرینات و مسابقات رنکینگ جهانی را از دست داد.

به گزارش فوتبالی و به نقل از فارس، محمدرضا گرایی با رفتن به وزن ۷۷ کیلوگرم اعلام کرد که امسال به چرخه انتخابی برمی‌گردد اما به دلیل آسیب‌دیدگی نتوانست در قهرمانی کشور که اولین مرحله چرخه بود شرکت کند.

کادر فنی درنظر داشت او را با شرکت در مسابقات رنکینگ جهانی آلبانی وارد چرخه کند اما نام او در لیست اولیه اتحادیه جهانی هم نبود.

شنیده شده گرایی به دلیل پارگی رباط در جریان تمرینات تیم ملی کشتی فرنگی نتوانسته به این سفر برود و حتی به دور جدید تمرینات تیم ملی هم دعوت نشده است.

وزن ۷۷ کیلوگرم یکی از اوزانی است که کادر فنی تلاش می‌کند تا با انتخاب بهترین کشتی‌گیر، ایران را در مسابقات جهانی صاحب مدال کند. در لیست اولیه نام ۳ کشتی‌گیر در این وزن به اتحادیه جهانی ارسال شده است.