پایگاه خبری فوتبالی- تراکتور برای دومین بار موفق به گلزنی در لیگ نخبگان آسیا نشد.
به گزارش فوتبالی، تراکتور در دیدار برابر السد قطر در دوحه شکست خورد تا تیم تحت هدایت دراگان اسکوچیچ رکوردهای جذابی را از دست بدهد.
اولین شکست در رقابتهای لیگ نخبگان و اولین شکست خانگی که باعث شد تا تیتیها امیدواری خود برای صعود به عنوان تیم اول منطقه غرب را از دست بدهند.
تراکتور که در شش بازی قبلی فقط دو گل دریافت کرده بود، در این بازی هم دو بار دروازه خود را باز شده دید اما این تیم در بخش هجومی هم یک آمار منفی ثبت کرد و برای دومین بار موفق به گلزنی در لیگ الیت نشد.
تیتیها پیش از این در پنج بازی موفق به باز کردن دروازه رقبای آسیایی شده بودند و فقط برابر الوحده امارات در تبریز به تساوی بدون گل رسیده بودند که در این بازی هم خط آتش نماینده ایران غیرفعال بود.
نکته جالب اینکه هر دو مرتبهای که تراکتور موفق به گلزنی نشده، در بازی خانگی بوده و اگر چه این مسابقه در دوحه قطر برگزار میشد اما تراکتور رسماً میزبان مسابقه بود. عدم گلزنی در بازی دیشب باعث شد تا تراکتور برای اولین بار هیچ امتیازی در بازیهای این فصل آسیایی دشت نکند تا انفعال خط هجومی اینبار باعث تنبیه شاگردان اسکوچیچ شود.










