نتایج خوب ملوان مقابل بزرگان؛ به مدعیان نباخته‌اند!

نتایج خوب ملوان مقابل بزرگان؛ به مدعیان نباخته‌اند!

پایگاه خبری فوتبالی- ملوان در این فصل مقابل مدعیان و قدرت‌های سنتی نتایج خوبی گرفته است.

به گزارش فوتبالی، ملوان در روزی که نمایش خوبی مقابل پرسپولیس داشت، با گلی که در دقیقه 11 از روی نقطه پنالتی توسط محمدجواد محمدی به ثمر رسید، میهمان مدعی و قدرتمندش را شکست داد و با 28 امتیاز در رده هفتم جدول ایستاد.

این پیروزی برای مازیار زارع اهمیت زیادی داشت. تیم او در دور رفت، پرسپولیس را با تساوی بدون گل متوقف کرده بود و حالا او کسی است که در این فصل فقط یک امتیاز به پرسپولیس داده و 4 امتیاز هم از این تیم گرفته است.

اما نتایج خوب مازیار زارع در مقابل مدعیان فقط به پرسپولیس محدود نمی‌شود. زارع با تیمش در این فصل در برابر سایر مدعیان و قدرت‌های سنتی لیگ برتر هم نتایج خوبی گرفته است.

ملوان در هفته اول لیگ برتر در انزلی مقابل سپاهان به تساوی یک بر یک رسید. جالب این که بازی برگشت دو تیم در اصفهان هم مساوی شد اما این بار گلی در بر نداشت.

انزلی‌چی‌ها در دور رفت استقلال را هم متوقف کردند. آنها در هفته سیزدهم مهمان استقلال بودند و مقابل این تیم به تساوی یک بر یک رسیدند. شاگردان زارع در تبریز هم نباختند و تراکتور را با تساوی بدون گل متوقف کردند. 

در واقع ملوان در این فصل و در زمین مقابل هیچ یک از مدعیان شکست نخورد اما این تیم بدشانس بود که بازی‌هایش مقابل استقلال و تراکتور به دلیل حضور غیرمجاز سینا خادم‌پور، توسط کمیته انضباطی 3 بر صفر به سود این دو تیم اعلام شد. قطعا اگر این تخلف رخ نمی‌داد، ملوان نه در زمین و نه در جدول مسابقات، مقابل مدعیان شکست نخورده بود و با دو امتیاز بیشتر، 30 امتیازی بود و در رده ششم قرار می‌گرفت.