ادعای مدافع رئال مادرید: امباپه یک هیولاست

ادعای مدافع رئال مادرید: امباپه یک هیولاست

پایگاه خبری فوتبالی - آلوارو کارراس، مدافع رئال مادرید، پس از پیروزی تیمش مقابل والنسیا درباره عملکرد تیم، کلین‌شیت و درخشش کیلیان امباپه صحبت کرد و تأکید داشت که اتحاد تیمی نقش مهمی در این برد داشته است.

به گزارش فوتبالی، شب گذشته، رئال مادرید موفق شد در مستایا با نتیجه 2 بر صفر والنسیا را شکست دهد.

کارراس که گل اول بازی را زد به خبرنگاران گفت: «برای من خیلی مهم است که دروازه‌مان را بسته نگه داریم و اجازه ندهیم حریف موقعیت واضحی ایجاد کند، چون می‌دانیم در خط حمله فرصت‌های خودمان را خواهیم داشت و در نهایت آن‌ها را تبدیل به گل می‌کنیم.»

او ادامه داد: «باید همچنان مثل یک تیم متحد بمانیم، در زمین‌های سخت نتیجه بگیریم و سه امتیاز را کسب کنیم، چون این مهم‌ترین چیز است. باید برای رسیدن به هدف‌مان به تلاش ادامه دهیم.»

مدافع اسپانیایی درباره کیلیان امباپه نیز گفت: «او یک هیولاست. حضورش در تیم یک امتیاز بزرگ است و افتخار می‌کنم هر روز کنار او باشم. از روز اول خیلی به من کمک کرده و از موفقیت‌هایش واقعاً خوشحالم.»

کارراس همچنین درباره گلش در این مسابقه توضیح داد: «می‌دانستیم بازی سختی خواهد بود، آن‌ها پرس شدیدی انجام می‌دهند و به سه امتیاز نیاز دارند، اما ما برای برد آمده بودیم تا روند خوب‌مان خارج از خانه ادامه پیدا کند.»

او درباره صحنه گل گفت: «یک حرکت به داخل بدون فکر بود، فضا را دیدم، شوت زدم و توپ وارد دروازه شد. وقتی وارد زمین می‌شوی اول به تیم، دفاع و کلین‌شیت فکر می‌کنی، اما سعی می‌کنم در حمله هم تا حد ممکن به تیم کمک کنم.»