پایگاه خبری فوتبالی - دو تیم النصر و الاتحاد عربستان، در چارچوب رقابتی از هفته بیستم رقابتهای لیگ حرفهای سعودی، از ساعت ۲۱:۰۰ جمعه شب به وقت تهران به مصاف یکدیگر رفتند.
به گزارش فوتبالی، بازیکنان تیم الاتحاد عربستان که فصلی کابوسوار را پشت سر میگذارند، در حالی که دیگر دو ستاره فرانسوی سابقشان یعنی کریم بنزما و انگولو کانته را هم کنار خود نمیدیدند، چالش سختی را برابر تیم النصر، آن هم در ورزشگاه الاول پارک، در پیش رو داشتند؛ شاگردان سرجیو کونسیسائو، علیرغم شروع خوبشان در نیمه اول، نتوانستند فشار را روی دروازه النصر حفظ کنند و خیلی زود ابتکار عمل را به شاگردان ژرژ ژسوس دادند؛ پس از اینکه نیمه اول بدون گل به پایان رسید، یاران کریستیانو رونالدو، در غیاب ستاره پرتغالی، فشار را طی نیمه دوم بیشتر کردند تا نهایتا در دقیقه ۸۴ مسابقه یک پنالتی به سودشان اعلام شود؛ سادیو مانه، ستاره سنگالی النصر، پنالتی این تیم را تبدیل به گل کرد و آنها ۱ بر صفر از حریف خود پیش افتادند؛ در حالی که الاتحاد برای جبران گل خورده تلاش میکرد، النصر موفق شد یکبار دیگر هم در دقیقه ۶+۹۰ و به وسیله آنجلو گابریل به گل برسد تا این مسابقه با نتیجه ۲ بر صفر پایان یابد.
بدینترتیب، شمار امتیازات تیم النصر با کسب ۳ امتیاز این مسابقه به عدد ۴۹ رسید و یاران رونالدو با یک امتیاز کمتر در تعقیب الهلال خواهند بود، اما الاتحاد با کسب تنها ۳۴ امتیاز از ۲۰ مسابقه در رتبه هفتم قرار دارد و این تیم، فاصله قابل توجهی با ۳ رقیب سنتی خود یعنی الاهلی، النصر و الهلال خواهد داشت.
النصر بدون رونالدو بهتر نتیجه میگیرد










