بنیامین فرجی در یک‌قدمی کسب سهمیه المپیک

بنیامین فرجی در یک‌قدمی کسب سهمیه المپیک

پایگاه خبری فوتبالی- بازیکن تنیس روی میز ایران به سهمیه المپیک جوانان داکار بسیار نزدیک است.

به گزارش فوتبالی، رضا فرجی پدر و مربی بنیامین فرجی در گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ی شانس پسرش برای گرفتن سهمیه المپیک جوانان داکار بیان کرد: بنیامین در مسابقات اخیر که شرکت کرد، خوب ظاهر شد و مدال گرفت. او در مسابقات استار کانتندر جوانان قطر قهرمان شد و امتیاز خیلی خوبی را به دست آورد. با توجه به این مسئله و موارد دیگر مانند گرفتن مدال و قرار گرفتن در رنکینگ پنجم جوانان جهان، به نظر می‌رسد حدود ۹۸درصد راه برای گرفتن سهمیه المپیک جوانان را رفته است. 

فرجی در پاسخ به این پرسش که چرا بنیامین در مسابقات ترکیه یا تونس شرکت نکرد؟ گفت:تصمیم گرفتیم شرکت نکند و استراحت کند. از طرفی در مسابقات قطر امتیاز خوبی گرفت. او ۲۰ روز دیگر در مسابقات گرنداسمش بزرگسالان سنگاپور شرکت می‌کند. با توجه به قطع شدن اینترنت‌ها نتوانستیم او را برای رده جوانان مسابقات گرنداسمش سنگاپور هم ثبت‌نام کنیم اما فدراسیون در تلا ش است بتواند از طریق وایلدکارت جواز حضور بنیمان در مسابقات رده جوانان سنگاپور را فراهم کند.

به گزارش ایسنا، بنیامین فرجی در سال‌های اخیر، مدال برنز نوجوانان جهان و مدال برنز بازی‌های آسیایی جوانان را به دست آورد و از سن ۱۴ سالگی عضو تیم ملی بزرگسالان شد و بازیکنان شاخصی از چین را شکست داد.