دروازه‌بان بارسلونا: رویای من، قهرمانی در لیگ قهرمانان است

دروازه‌بان بارسلونا: رویای من، قهرمانی در لیگ قهرمانان است

پایگاه خبری فوتبالی - خوان گارسیا، دروازه‌بان بارسلونا، پیش از پیوستن به این تیم از اسپانیول در تابستان، هرگز تجربه بازی در لیگ قهرمانان اروپا را نداشت. اما حالا تنها چند ماه پس از حضور در جمع آبی‌واناری‌ها، رویاهای بزرگی در سر می‌پروراند؛ رویایی که نه برای آینده‌ای دور، بلکه برای همین فصل شکل گرفته است.

به گزارش فوتبالی، گارسیا با اعتمادبه‌نفس درباره شانس قهرمانی بارسلونا صحبت کرد و گفت که کاملاً باور دارد تیمش می‌تواند در همین فصل به قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا برسد. گارسیا تأکید کرد که در سطح باشگاهی، هیچ افتخاری بالاتر از فتح این رقابت‌ها برای یک فوتبالیست وجود ندارد و هر بازیکنی آرزو دارد در بالاترین سطح ممکن به میدان برود.

این دروازه‌بان جوان اضافه کرد که بازی در بارسلونا این فرصت را به او داده تا چنین تجربه‌ای را از نزدیک لمس کند. به گفته او، فضای لیگ قهرمانان اروپا کاملاً خاص و متفاوت است؛ فضایی که هیجان، فشار و انگیزه را هم‌زمان در خود دارد و هر بازیکنی را به بهترین نسخه از خودش تبدیل می‌کند.

گارسیا همچنین از خوشحالی‌اش برای حضور در این رقابت بزرگ گفت و تأکید کرد که از هر لحظه آن لذت می‌برد. درخشش‌ها و واکنش‌های مهم او نقش قابل‌توجهی در کسب رتبه پنجم بارسلونا در مرحله اول داشت؛ جایگاهی که مسیر تیم را برای صعود و ادامه رؤیای قهرمانی هموارتر کرده است.