وینگر منچسترسیتی: می‌خواهم بهترین نسخه خودم باشم

وینگر منچسترسیتی: می‌خواهم بهترین نسخه خودم باشم

پایگاه خبری فوتبالی - ژرمی دوکو، وینگر جوان منچسترسیتی، در نشست خبری پیش از دیدار خانگی تیمش مقابل گالاتاسرای در لیگ قهرمانان اروپا درباره شرایطش در این فصل صحبت کرد و ابراز امیدواری کرد که این فصل بتواند بهترین دوران او در این باشگاه باشد.

به گزارش فوتبالی، او در پاسخ به پرسشی درباره رسیدن به اوج دوران حرفه‌ای خود گفت که قضاوت نهایی را باید به پایان فصل موکول کرد و هنوز برای نتیجه‌گیری زود است.

دوکو تأکید کرد که همیشه تلاش می‌کند پیشرفت کند و هر روز نسخه بهتری از خودش باشد. او معتقد است مسیر رشد هیچ‌وقت متوقف نمی‌شود و بازیکن باید مدام روی بهبود عملکرد فردی و تیمی خود کار کند. این وینگر بلژیکی اضافه کرد که فصل هنوز به نیمه نرسیده، اما خودش احساس می‌کند نسبت به گذشته عملکرد بهتری داشته و روند رو به رشدی را طی می‌کند.

او با اعتمادبه‌نفس اعلام کرد که باور دارد این فصل از دو فصل قبلی‌اش در منچسترسیتی بهتر خواهد بود و امیدوار است این پیشرفت در ادامه مسابقات نیز ادامه پیدا کند. دوکو در این فصل به یکی از بازیکنان ثابت ترکیب تیم تبدیل شده و حضور مداومش نشان‌دهنده اعتماد کادر فنی به توانایی‌های اوست.

این بازیکن تا اینجای فصل در بیست‌ونه مسابقه برای تیمش به میدان رفته و موفق شده سه گل به ثمر برساند و شش پاس گل نیز ثبت کند؛ آماری که نشان می‌دهد نقش او در فاز هجومی تیم پررنگ‌تر از گذشته شده است.