فدراسیون کشتی اعلام کرد: اسامی ملیپوشان اعزامی ایران به رقابت های رنکینگ کرواسی به اتحادیه جهانی کشتی ارسال شده و در صورت صدور ویزا، کشتیگیران ایران در این مسابقات حضور خواهند یافت.
یوسفی تصریح کرد: اگر نام کشتیگیرانمان در این سامانه ثبت شود، میباید برای هر کشتیگیر مبلغی حدود 220 یورو برای هر روز به جهت هزینه هتل پرداخت کنیم و بلافاصله پس از بسته شدن این سامانه اسامی به صورت اتوماتیک برای رزرو هتل ارسال میشود و اگر به هر نحوی تیمهای ما اعزام نشوند، فدراسیون متحمل هزینه بالایی خواهد شد.
وی ادامه داد: برای جلوگیری از این کار با هماهنگی اتحادیه جهانی مقرر شد که هر زمان شرایط حضور کشتیگیران ما در مسابقات رنکینگ کرواسی مهیا شد، اسامی آنها در داخل سامانه ثبت شود و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.
لازم به ذکر است فدراسیون کشتی از طریق مراجع ذیربط از جمله وزارت امور خارجه، سفیر ایران در کشور کرواسی و اتحادیه جهانی پیگیر صدور ویزای کشتی گیران است تا کشتی گیران ایران در این مسابقات که یکی از مراحل مهم چرخه انتخابی تیم ملی محسوب می شود، حضور یابند.










