پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه چادرملو از عملکرد نقل و انتقالاتی خود راضی است.
به گزارش فوتبالی و به نقل از روابط عمومی باشگاه چادرملو اردکان، با موافقت سعید اخباری سرمربی تیم چادرملو اردکان برای جدایی دو بازیکن، این تیم برای اولین بار بعد از دو سال حضور در لیگ برتر فوتبال وارد صنعت فروش بازیکن شد.
بر این اساس علی خدادادی که از زمان صعود چادرملو به لیگ برتر عضو این تیم بود، با دریافت پیشنهاد از سپاهان اصفهان از جمع شاگردان اخباری جدا شد و به این تیم مطرح پیوست.
خدادادی که اصالتا اصفهانی است، در نیم فصل اول لیگ برتر نیز با وجود اینکه در اکثر مسابقات به عنوان بازیکن جایگزین به میدان رفت اما با 3 گل و دو پاس گل بازیکنی تاثیرگذار برای نماینده اردکان بود.
همچنین در آخرین روز نقل و انتقالات زمستانی رضا جبیره مهاجم چادرملو اردکان نیز از این تیم جدا شد و طی توافق مدیران دو باشگاه صنعتی چادرملو و مس رفسنجان به جمع نارنجی پوشان پیوست.
باشگاه چادرملو اردکان برای این دو بازیکن بااخلاق و محجوب در ادامه مسیر فوتبال و زندگی آرزوی موفقیت دارد. چادرملو از عملکرد نقل و انتقالاتی: وارد صنعت فروش بازیکن شدیم










