پرسپولیس با اوسمار از روند اقتصادی خارج شد!

پرسپولیس با اوسمار از روند اقتصادی خارج شد!

پایگاه خبری فوتبالی- تقابل با سپاهان، بیست و پنجمین بازی اوسمار ویرا در قامت سرمربی پرسپولیس بود. 

به گزارش فوتبالی، بعد از جدایی وحید هاشمیان از پرسپولیس، اوسمار ویرا با عقد قرارداد 1+1 ساله به پرسپولیس بازگشت تا برای دومین بار هدایت قرمزها را برعهده بگیرد. سرمربی برزیلی آخرین قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر را کسب کرده است. 

پرسپولیس تا قبل از دیدار روز گذشته برابر سپاهان بیش از 2900 روز بود که در تهران موفق به کسب پیروزی برابر این تیم اصفهانی نشده بود اما اوسمار این طلسم بزرگ را شکست تا بیست و پنجمین حضورش روی نیمکت قرمزها با برد همراه باشد. 

پرسپولیس درحالی موفق شد سپاهان را با نتیجه دو بر یک شکست بدهد که در شش بازی اخیر خود تنها موفق به زدن پنج گل شده بود. ضمن اینکه پرسپولیس در پنج بازی آخر خود تا قبل از دیدار با تراکتور دروازه هر یک از تیم‌های پیکان، آلومینیوم، تراکتور، مس رفسنجان، فجر را تنها یکبار باز کرده بود. 

پیروزی برابر سپاهان علاوه براینکه پرسپولیس را صدرنشین کرد، این تیم را از روند اقتصادی هم خارج کرد و حالا این اتفاق می‌تواند نشانه این باشد که از قرمزها در 13 بازی پایانی فصل بازی‌های هجومی‌تری شاهد باشیم.