برد شش گله رئال مادرید در اولین حضور آربلوا در لیگ قهرمانان اروپا

برد شش گله رئال مادرید در اولین حضور آربلوا در لیگ قهرمانان اروپا

پایگاه خبری فوتبالی - اولین شروع آربلوا در لیگ قهرمانان، انفجاری و درخشان بود. تیم او متعهد بازی کرد و نشانه‌هایی از احیای بازیکنان دیده شد.

به گزارش فوتبالی ، تیم‌های فوتبال رئال مادرید و موناکو در دیداری از هفته هفتم لیگ قهرمانان اروپا به مصاف هم رفتند که این بازی با برتری 6-1 رئالی‌ها به پایان رسید. کیلیان امباپه (دو بار)، وینیسیوس جونیور، جود بلینگام، فرانکو ماستانتونو و تیلو کرر (گل‌به‌خودی)، برای کهکشانی‌ها در این بازی گلزنی کردند و جردن تزه هم تنها گل موناکو را زد.

رئال مادرید با این برد، 15 امتیازی شد و به دلیل تفاضل گل بهتر نسبت به بایرن مونیخ، موقتاً در رده‌ی دوم جدول لیگ قهرمانان اروپا قرار گرفت. دیگر بازی‌های هفته‌ی هفتم فردا شب برگزار خواهد شد.

دقیقه 5 (رئال مادرید 1-0 موناکو - امباپه): رئال مادرید بازی را درخشان شروع کرد و کار به سوت‌های هواداران در برنابئو نکشید. روی یک حرکت زیبا، فرانکو ماستانتونو در شکاف بین بازیکنان موناکو، فده والورده را صاحب توپ کرد و او نیز توپ را برای کیلیان امباپه کاشت تا ستاره‌ی فرانسوی با یک بغل پای زمینیِ تماشایی، توپ را به گوشه‌ی تور دروازه‌ی موناکو بفرستد.

شرح گل‌های بازی

دقیقه 26 (رئال مادرید 2-0 موناکو - امباپه): امباپه قصد جانِ تیم سابق را کرده است؛ طی یک ضد حمله‌ی برق‌آسا که از هنرنمایی کاماوینگا آغاز شد، وینی جونیور، کیلیان امباپه را در دهانه‌ی دروازه‌ صاحب توپ کرد و مهاجم فرانسوی هم با یک اثرگذاری ساده، گل دوم را زد.

دقیقه 51 (رئال مادرید 3-0 موناکو - ماستانتونو): باز هم یک ضدحمله و باز هم گل برای رئال. طی یک حرکت انفجاری دیگر، وینیسیوس روانه دروازه موناکو شد. او با یک چرخش عالی، تغییر مسیر داد و توپ را در محوطه جریمه برای فرانکو ماستانتونو ساخت تا وینگر آرژانتینی با شوتی دقیق، گل سوم کهکشانی‌ها را به ثمر برساند.

دقیقه 56 (رئال مادرید 4-0 موناکو - گل‌به‌خودی تیلو کرر): این‌بار موناکویی‌ها خودشان به رئال لطف کردند؛ وینیسیوس که شب درخشانی را سپری می‌کند، می‌خواست با پاس عرضی خود به محوطه جریمه، توپ را برای آردا گولر بکارد، اما زودتر گولر، کرر به اشتباه تکل زد و دروازه خودی را باز کرد.

دقیقه 63 (رئال مادرید 5-0 موناکو - وینیسیوس): این همان وینی جونیوری است که برنابئو ماه‌ها اثری از او ندید. تکل عالی آردا گولر، عملاً حکم پاس گل را برای وینیسیوس جونیور داشت. او با یک حرکت در عرض عالی و شلیک فوق‌العاده به زیر طاق دروازه، پنجمین گل کهکشانی‌ها را زد.

دقیقه 73 (رئال مادرید 5-1 موناکو - تزه): در پرس سنگین موناکویی‌ها، دنی سبایوس پاس اشتباهی داد و توپ به جوردن تزه در محوطه جریمه رئال مادرید رسید. او با یک بغل پای راحت تنها گل مهمان را به ثمر رساند.

دقیقه 81 (رئال مادرید 6-1 موناکو - بلینگام): نوبت به جود رسید. پاس فوق‌العاده فده والورده، بلینگام را در محوطه جریمه در موقعیت تک‌به‌تک قرار داد و او هم با عبور از دروازه‌بان، گل ششم تیم آربلوا را زد.

تماشای گل امباپه