دروازه‌بانی که در رادار بارسلونا قرار گرفته است

دروازه‌بانی که در رادار بارسلونا قرار گرفته است

پایگاه خبری فوتبالی - الکس رمیرو دوباره در رادار باشگاه بارسلونا قرار گرفته است.

به گزارش فوتبالی ، انتقال مارک آندره تراشتگن به ژیرونا، حتی به‌صورت قرضی، نشان می‌دهد که دوران دروازه‌بان آلمانی در بارسلونا عملاً به پایان رسیده است. با توجه به این‌که احتمالاً وویچک شزنی هم پس از پایان فصل 26-2025 از بارسا جدا شود، بلوگرانا به یک دروازه‌بان باتجربه برای نیمکتِ خوان گارسیا نیاز دارد و در همین راستا، چند بازیکن به این باشگاه لینک شده‌اند.

به‌گزارش موندو دپورتیوو، الکس رمیرو، دروازه‌بان 30 ساله رئال سوسیداد، یکی از گزینه‌های بارسا محسوب می‌شود. رمیرو که معمولاً همیشه در اردوهای تیم ملی اسپانیا هم حضور دارد، قبل از انتقال گارسیا به بارسلونا در تابستان 2025، یکی از گزینه‌های کاتالان‌ها بود.

الکس رمیرو که پس از پیروزی رئال سوسیداد مقابل بارسلونا مدعی شد بهترین بازی فصل خودش را انجام داده، در ترنسفرمارکت حدود 14 میلیون یورو ارزش‌گذاری شده است. با این وجود، موندو دپورتیوو مدعی شده که بارسلونا می‌تواند با ارائه پیشنهادی کمتر از 10 میلیون یورو، رمیرو را جذب کند. قرارداد این دروازه‌بان با رئال سوسیداد تا سال 2030 معتبر است.

در هر صورت باید دید که چه اتفاقاتی در این باره رخ خواهد داد. در این روز ها، خوان گارسیا عملکرد خوبی درون دروازه آبی و اناری ها داشته است.