پایگاه خبری فوتبالی- یکی از پرگلترین بازیهای این فصل لیگ برتر امارات برای شباب الاهلی به دست آمد که سهم سعید عزتاللهی در این برد درخشان یک گل بود.
به گزارش فوتبالی، شب گذشته در یکی از بازیهای هفته سیزدهم لیگ برتر امارات تیم شباب الاهلی مقابل تیم پایین جدولی دیبا قرار گرفت و توانست با زدن 7 گل یکی از پرگلترین بردهای این فصل ادنوک لیگ را رقم بزند.
در این مسابقه که در زمین شباب الاهلی برگزار شد تیم میزبان ابتدا با دو گل پیش افتاد. در دقیقه 34 یکی از بازیکنان دیبا اخراج شد و این مساله کار را برای تیم میهمان دشوارتر کرد. دیبا در اواخر نیمه اول یک گل دیگر هم دریافت کرد تا با 3 گل خورده به رختکن برود.
در شروع نیمه دوم اتفاق عجیبی افتاد که باعث شد دیبا 9 نفره شود و یک پنالتی هم سود شباب الاهلی اعلام شود. در این دقیقه و روی یک ضربه کرنر، لاگو با دست ضربهای به صورت سعید عزت اللهی زد.
داور با دیدن این صحنه لاگو را اخراج کرد و یک پنالتی برای میزبان گرفت. خود عزتاللهی پشت توپ ایستاد و با یک ضربه دقیق و فریبنده توپ را بر خلاف جهت حرکت دروازهبان تبدیل به گل چهارم کرد.
در دقیقه 58 میزبان به گل چهارم رسید و در 60 مرصاد سیفی دیگر بازیکن ایرانی شباب الاهلی هم وارد زمین شد و از این به به بعد شباب الاهلی دو بار دیگر هم دروازه دیبا را باز کرد تا پیروزی 7 بر صفر برای میزبان ثبت شود.
با این نتیجه شباب الاهلی با 32 امتیاز از 13 بازی در صدر ایستاد. العین و الوحده که هر کدام 11 بازی دارند با 27 و 24 امتیاز در ردههای دوم و سوم هستند. البطائح هم با هدایت فرهاد مجیدی با 6 امتیاز در قعر جدول ردهبندی ایستاده است.










