مایکل کریک: همیشه باید مشابه بازی با منچستر‌سیتی بازی کنیم

مایکل کریک: همیشه باید مشابه بازی با منچستر‌سیتی بازی کنیم

پایگاه خبری فوتبالی - سرمربی منچستریونایتد بعد از پیروزی مقابل منچستر‌سیتی گفت در دربی امروز منچستر، تیمی که لیاقت داشت به پیروزی رسید.

به گزارش فوتبالی، مایکل کریک که از شروع رویایی خود با پیروزی مقابل سیتی در اولدترافورد به شدت ذوق‌زده بود از تیمش خواست که در ادامه عملکردی دقیقا شبیه بازی امروز در دربی منچستر ارائه بدهند.

شیاطین سرخ امروز در اولدترافورد با گلهای برایان امبومو و پاتریک دورگو سیتی را 2-0 شکست دادند تا اولین بازی مایکل کریک به عنوان سرمربی یونایتد رویایی بشود. شیاطین سرخ سه بار دیگر هم گل زدند که سه گل آنها در موقعیت آفساید به ثمر رسید و مردود شد.

پپ گواردیولا ادعا کرد که امبومو به دلیل خطایی که در اوایل بازی روی جرمی دوکو انجام داده بود باید اخراج می‌شد ولی مایکل کریک بدون اشاره مستقیم به این حرف پپ گفت معتقد است برنده دربی شماره 198 شهر منچستر، تیمی بود که بهتر بازی کرد و لایق پیروزی بود.

کریک در نشست خبری خود گفت: “این شروع درخشانی است و کسی نمی‌تواند این واقعیت را انکار کند. اولدترافورد یک مکان جادویی است و امروز بدون شک جادویی بود. ما همه این را حس کردیم.”

سرمربی یونایتد در ادامه گفت: “از این بیشتر نمی‌شد خواست. این بهترین چیزی بود که در ذهن داشتیم. من البته در چند روز گذشته و به خصوص روز قبل از بازی حس کرده بودم که جریان چیست، من حس کرده بودم که بازیکنان چقدر با تمام وجود می‌خواهند موفق شوند و این حس آنها به هواداران هم منتقل شده بود.”

کریک افزود: “تماشای بازی تیم من باعث شده بود به این تیم افتخار کنم. اینکه یک تیم می‌تواند به این سرعت همه چیز را سر جای خودش بگذارد، اینکه نشان بدهد دوباره تیم شده واقعا استثنایی است. همه بچه‌ها از نظر احساسی و عاطفی با برنامه‌ای که به آنها ارائه شده بود ارتباط برقرار کردند. من بی‌اندازه به بازیکنان و کادر فنی‌ام افتخار می‌کنم.”

سرمربی یونایتد درباره مسابقه گفت: “می‌توانستیم گلهای بیشتری بزنیم. به نظرم در تمام 90 دقیقه تیم خطرناکی بودیم و حریف احساس خطر می‌کرد. ما خودمان در این خوشحالی گم نمی‌کنیم ولی وقتی چین لحظاتی فرا می‌رسد باید لذت برد. چالش من برای بازیکنان این است که این عملکرد درخشان را از این به بعد به عملکرد نرمال تیم تبدیل کنند. این همان سطح و استانداردی است که می‌خواستیم به آن برسیم و باید ادامه‌اش بدهیم.”