فولاد و گل‌محمدی تمایلی به گفتن علت قطع همکاری ندارند

فولاد و گل‌محمدی تمایلی به گفتن علت قطع همکاری ندارند

پایگاه خبری فوتبالی - سخنگوی باشگاه فولاد پیرامون مسائل مختلف باشگاه از جمله شایعاتی درباره جدایی گرشاسبی مدیرعامل فولاد و قطع همکاری با یحیی گل‌محمدی، ارائه داد.

به گزارش فوتبالی ، آرمین مرادی در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: پایان همکاری فولاد و یحیی گل‌محمدی به صورت توافقی بود؛ هر دو طرف طی جلسه‌ای که با یکدیگر داشتند به این نتیجه رسیدند که ادامه همکاری میسر نیست و جا دارد از زحمات گل‌محمدی طی فصل گذشته و امسال قدردانی کنم.

مرادی درباره علت جدایی گل‌محمدی، عنوان کرد: هر دو طرف تمایلی به عنوان کردن علت جدایی ندارند.

او بیان کرد: مذاکره با گزینه‌های مختلف از سوی مدیرعامل باشگاه آغاز شده است و طی ۴۸ ساعت آینده سرمربی مشخص خواهد شد.

سخنگوی باشگاه فولاد در خصوص اینکه گفته می‌شود گرشاسبی مدیرعامل فولاد هم در حال جدایی است؟ گفت: خیر این موضوع صحت ندارد. باتوجه به ارتباط خوبی که بین گرشاسبی و هواداران وجود دارد و نیز کاربلدی او، باشگاه حالا حالاها در خدمت آقای گرشاسبی است.