دیوار صرب؛ مورد اعتمادترین مرد اسکوچیچ

دیوار صرب؛ مورد اعتمادترین مرد اسکوچیچ

پایگاه خبری فوتبالی- الکساندر سدلار در تمامی دقایق ممکن برای تراکتور در لیگ برتر به میدان رفته و ‌حتی یک دقیقه هم روی نیمکت ننشسته است.

به گزارش فوتبالی، الکساندر سدلار مدافع صربستانی که فصل گذشته در لالیگا اسپانیا مشغول به بازی بود، در ابتدای فصل به عنوان جانشین عارف آقاسی راهی تبریز شد و تا الان که خرید خوبی برای قهرمان لیگ برتر بوده است.

سدلار رفته رفته در ترکیب تی‌تی‌ها جا افتاد و توانسته در کنار شجاع خلیل‌زاده زوج دفاعی مطمئنی برای دراگان اسکوچیچ باشد و نظر مثبت هواداران تراکتور را هم به خود جلب کند.

اما نگاهی به میزان دقایق بازی بازیکنان تراکتور در پایان نیم فصل اول نشان می‌دهد که مدافع صربستانی مورد اعتمادترین بازیکن دراگان اسکوچیچ بوده و در تمامی دقایق ممکن در لیگ برتر برای پرشورها به میدان رفته است.

سدلار تنها بازیکن تراکتور است که به صورت کامل در ۱۵ بازی تراکتور در نیم فصل اول به مدت ۱۳۵۰ دقیقه در زمین بازی حضور داشته تا مشخص شود اسکوچیچ چه اعتقاد ویژه‌ای به او دارد و البته نکته جالب اینکه سدلار باوجود بازی در پست پرچالش دفاع وسط، تا به الان محروم هم نشده است.

پس از این مدافع، امیرحسین حسین‌زاده با ۱۳۴۸ دقیقه قرار دارد. آقای گل‌ لیگ برتر که فقط دو دقیقه در بازی برابر چادرملو اردکان تعویض شد تا فاصله کمی با الکساندر سدلار داشته باشد.

نفر سوم و چهارم این لیست فاصله زیادی با سدلار و حسین‌زاده دارند. دانیال اسماعیلی‌فر با ۱۲۷۲ دقیقه در رده سوم و شجاع خلیل‌زاده با ۱۲۵۲ دقیقه در رده چهارم بیشترین دقایق بازی برای تراکتور در نیم فصل اول قرار دارند.

هشت بازیکن تراکتور که در نیم فصل اول بالای ۱۰۰۰ دقیقه بازی کرده‌اند، این نفرات هستند:

الکساندر سدلار ۱۳۵۰ دقیقه

امیرحسین حسین‌زاده ۱۳۴۸ دقیقه

دانیال اسماعیلی‌فر ۱۲۷۲ دقیقه

شجاع خلیل‌زاده ۱۲۵۲ دقیقه

مهدی هاشم‌نژاد ۱۱۰۸ دقیقه

محمد نادری ۱۰۸۴ دقیقه

علیرضا بیرانوند ۱۰۸۰ دقیقه

تیبور حالیلوویچ ۱۰۰۵ دقیقه