خوان گارسیا: سوپرجام اولین شانس من برای قهرمانی با بارسلوناست

خوان گارسیا: سوپرجام اولین شانس من برای قهرمانی با بارسلوناست

پایگاه خبری فوتبالی - خوان گارسیا، دروازه‌بان بارسلونا، در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار مقابل اتلتیک بیلبائو در سوپرجام اسپانیا، از انگیزه بالای خود و تیمش برای کسب اولین جام فصل صحبت کرد و تأکید داشت که بارسلونا با اعتمادبه‌نفس و تمرکز کامل وارد این تورنمنت می‌شود.

به گزارش فوتبالی، گارسیا در ابتدای صحبت‌هایش با اشاره به اهمیت این مسابقات گفت: “ما بسیار انگیزه داریم؛ هم به‌عنوان یک تیم و هم من به‌صورت شخصی. این اولین عنوانی است که می‌توانیم در این فصل به دست بیاوریم و برای من، اولین جامی است که می‌توانم با این باشگاه کسب کنم. به همین دلیل هیجان زیادی وجود دارد. خیلی خوب کار می‌کنیم و تمایل زیادی برای بردن این جام داریم.”

او در پاسخ به سؤالی درباره شرایط ذهنی‌اش پس از اتفاقات دربی اخیر توضیح داد: “در نهایت مثل هر هفته عادی دیگری رفتار کردم. می‌دانستم فضا خاص خواهد بود؛ نه فقط به‌خاطر دربی، بلکه تا حدی به‌دلیل گذشته‌ام. انتظار چنین فضایی را داشتم، اما مهم‌ترین موضوع این بود که بدانم چه اتفاقی ممکن است بیفتد و بازی چگونه پیش می‌رود. فکر می‌کنم توانستم تمرکزم را روی خود بازی حفظ کنم و این مهم‌ترین نکته بود. حالا تمام تمرکزم روی سوپرجام است و واقعاً اشتیاق زیادی برای بردن آن دارم.”

دروازه‌بان بارسلونا درباره احتمال حضور در جام جهانی نیز رویکردی محتاطانه داشت و گفت: “من این را به‌عنوان یک هدف مستقل برای خودم تعریف نمی‌کنم. هدف اصلی‌ام این است که روزبه‌روز بهتر شوم، به کار ادامه بدهم و در هر بازی بهترین عملکردم را برای بارسلونا ارائه دهم. بعد از آن، طبیعی است که هر بازیکنی دوست دارد پیراهن تیم ملی را بپوشد. اگر در آینده چنین فرصتی پیش بیاید، برایم افتخار بزرگی خواهد بود.”

گارسیا همچنین درباره پیشرفت فردی خود در ماه‌های اخیر اظهار نظر کرد: “بله، قطعاً احساس می‌کنم پیشرفت زیادی داشته‌ام. با این حال، هنوز یک دروازه‌بان جوان هستم و فضای زیادی برای بهتر شدن دارم. به همین دلیل هر روز کار می‌کنم و آگاه هستم که می‌توانم عملکرد بهتری داشته باشم. بازی اخیر برای من خاص بود و فکر می‌کنم نمایش خوبی داشتیم و سه امتیاز را گرفتیم، اما همچنان می‌دانیم که می‌توانیم بهتر باشیم.”

او در توصیف فضای رختکن بارسلونا پیش از شروع سوپرجام گفت: “از نظر اعتمادبه‌نفس در شرایط بسیار خوبی هستیم. درست است که هنوز مواردی وجود دارد که باید بهبود پیدا کند و روی آن‌ها کار می‌کنیم، اما با اعتماد زیادی وارد بازی‌ها می‌شویم. چند بازی متوالی را بدون گل خورده پشت سر گذاشته‌ایم و این موضوع به تیم اطمینان خاطر داده است. اشتیاق زیادی برای شروع سوپرجام وجود دارد و احساس می‌کنیم در جنبه‌های مختلف پیشرفت کرده‌ایم.”

دروازه‌بان آبی‌واناری‌ها درباره تقابل با اتلتیک بیلبائو نیز هشدار داد: “ما انتظار داریم بیلبائو تیمی بسیار قوی و سرسخت باشد؛ تیمی که دقیقاً می‌داند چه کاری می‌خواهد انجام دهد. سبک بازی آن‌ها مبتنی بر شدت بالا و ریتم تند است و ما باید برای این شرایط آماده باشیم. همچنین می‌دانیم که آن‌ها بازیکنان مهم و خطرناکی در خط حمله دارند. به‌نظرم ما بازی را به‌خوبی آماده کرده‌ایم.”

گارسیا در بخش دیگری از صحبت‌هایش به رابطه‌اش با مارک آندره تراشتگن و شزنی پرداخت و گفت: “همزیستی ما بسیار خوب است. آن‌ها تجربه زیادی در بالاترین سطح دارند و من همیشه سعی می‌کنم از آن‌ها یاد بگیرم؛ به حرف‌هایشان گوش بدهم، تمرین‌کردن‌شان را ببینم و جزئیات کارشان را تحلیل کنم تا بتوانم عملکردم را بهبود بدهم. رقابت سالم در تمرینات باعث پیشرفت همه ما می‌شود و من واقعاً از این فضا خوشحالم.”

او درباره ثبات ذهنی‌اش در بازی اخیر مقابل اسپانیول نیز توضیح داد: “جنبه روانی امروز بخش بسیار مهمی از مسیر یک فوتبالیست است. اینکه ذهنی حاضر و متمرکز داشته باشی و اجازه ندهی چیزی تمرکزت را به‌هم بزند. من شخصاً روی این موضوع کار می‌کنم، با تصور شرایطی که ممکن است در طول هفته تمرین یا روز بازی با آن‌ها روبه‌رو شوم. این کار باعث می‌شود با آمادگی بیشتری وارد مسابقه شوم و اتفاقات غیرمنتظره کمتر غافلگیرم کند.”

در پایان، خوان گارسیا درباره حضور در جده و استقبال هواداران گفت: “این اولین بار است که اینجا هستم و استقبال فوق‌العاده‌ای دیدم. کاملاً مشخص است که اشتیاق زیادی برای دیدن بازی‌های ما وجود دارد. از نظر شخصی هم بسیار هیجان‌زده‌ام؛ هم به‌خاطر بازی‌کردن در اینجا و هم به این دلیل که این اولین فرصت من برای کسب یک جام با بارسلوناست. امیدوارم بتوانیم این استقبال را با قهرمانی پاسخ بدهیم.”

بارسلونا در نیمه‌نهایی سوپرجام اسپانیا به مصاف اتلتیک بیلبائو می‌رود؛ دیداری که برای خوان گارسیا، فراتر از یک بازی معمولی، فرصتی ویژه برای ثبت اولین افتخار بزرگ با پیراهن آبی‌واناری‌ها محسوب می‌شود.