گواردیولا: فکر نمی‌کنم زمستان شلوغی داشته باشیم

گواردیولا: فکر نمی‌کنم زمستان شلوغی داشته باشیم

پایگاه خبری فوتبالی - پپ گواردیولا تأکید کرده است که منچسترسیتی در پنجره زمستانی قصد تکرار هزینه‌های سنگین فصل گذشته را ندارد، اما در همین حال منابع معتبر خبر داده‌اند که انتقال آنتوان سمنیو، ستاره بورنموث، به اتحاد تقریباً قطعی شده است.

به گزارش فوتبالی، سرمربی سیتی در نشست خبری روز سه‌شنبه گفت: «شاید بازیکنی اضافه کنیم، اما شرایط کاملاً متفاوت است. قرار نیست چهار یا پنج بازیکن بخریم.» او با این سخنان برداشت‌ها درباره هزینه‌های همیشگی سیتی در بازار نقل‌وانتقالات را رد کرد و اولویت خود را بازگشت مصدومان کلیدی همچون روبن دیاس و یوشکو گواردیول دانست.

با وجود این رویکرد محتاطانه، گزارش‌ها حاکی از آن است که باشگاه در آستانه تکمیل انتقال آنتوان سمنیو، مهاجم ۲۵ ساله بورنموث، قرار دارد. این بازیکن غنایی که در فصل جاری عملکرد درخشانی داشته، بند فسخ ۶۵ میلیون پوندی در قراردادش دارد و مذاکرات میان دو باشگاه به مراحل پیشرفته رسیده است. منابع نزدیک به مذاکرات تأیید کرده‌اند که سمنیو خود نیز علاقه‌مند به پیوستن به تیم گواردیولاست و سیتی تنها باشگاهی است که به‌طور جدی وارد مذاکره شده است.

گواردیولا در عین حال اشاره کرد که لینک‌های تابستانی مانند مارک گوئهی از کریستال پالاس بیشتر برای آینده مطرح هستند و تمرکز فعلی باشگاه روی حفظ انسجام تیم است. با این حال، جذب سمنیو می‌تواند تنها خرید بزرگ سیتی در ژانویه باشد؛ انتقالی که تقریباً نهایی شده و به زودی اعلام خواهد شد.