تمجید پپ گواردیولا از میکل آرتتا

تمجید پپ گواردیولا از میکل آرتتا

پایگاه خبری فوتبالی - پپ گواردیولا، سرمربی منچسترسیتی، در تازه‌ترین گفت‌وگوی خود با رسانه‌ها، از میکل آرتتا، سرمربی آرسنال، به‌طور ویژه تمجید کرد و ضمن اشاره به دشواری‌های ابتدای کار او در لندن، آینده‌ای موفق را برای این مربی اسپانیایی پیش‌بینی کرد.

به گزارش فوتبالی، گواردیولا در این مصاحبه گفت: “وقتی میکل آرتتا کارش را با آرسنال شروع کرد، فصل اول برایش سخت بود و این کاملاً طبیعی است؛ چون مجبور شد خیلی چیزها را تغییر دهد. مردم شروع به انتقاد کردند، اما من همان نظر را دارم؛ او موفق خواهد شد. آرتتا یک مربی درجه‌یک است. من او را خیلی خوب می‌شناسم، چون با او کار کرده‌ام.”

سرمربی منچسترسیتی در ادامه، با تأکید بر شناخت نزدیک خود از آرتتا، به سابقه همکاری مشترکشان اشاره کرد. میکل آرتتا پیش از پذیرفتن هدایت آرسنال، به مدت سه فصل به‌عنوان دستیار پپ گواردیولا در منچسترسیتی فعالیت داشت و در این مدت، نقش مهمی در کادر فنی سیتی ایفا کرد؛ دوره‌ای که هم‌زمان با موفقیت‌های داخلی و تثبیت سبک بازی این تیم همراه بود.

اظهارات گواردیولا در شرایطی مطرح می‌شود که آرتتا پس از عبور از دوره‌ای پرچالش در ابتدای حضورش در آرسنال، موفق شده ساختار فنی و هویتی مشخص برای این تیم ایجاد کند و توپچی‌ها را به یکی از مدعیان اصلی رقابت‌های داخلی و اروپایی تبدیل کند. تمجید سرمربی منچسترسیتی از شاگرد سابقش، بار دیگر جایگاه آرتتا را به‌عنوان یکی از مربیان آینده‌دار فوتبال اروپا برجسته کرده است.