اوریه توافق نکرد؛ پرسپولیس باید همه مطالبات سرژ را بدهد!

اوریه توافق نکرد؛ پرسپولیس باید همه مطالبات سرژ را بدهد!

پایگاه خبری فوتبالی- سرژ اوریه تنها در صورت دریافت همه مطالبات خود از پرسپولیس رفتنی خواهد شد.

به گزارش فوتبالی، اوسمار ویرا پس از پایان نیم‌فصل اول لیگ برتر بیست‌وپنجم تصمیم گرفت سرژ اوریه را وارد لیست مازاد پرسپولیس کند. 

سرمربی برزیلی اصلا از عملکرد مدافع ساحل عاجی رضایت نداشت و برای همین قرار بر این شد تا مدافع راست جدیدی برای قرمزهای تهران جذب شود. در این بین علیجانوف نزدیک‌ترین گزینه به باشگاه پرسپولیس بود اما مشکلاتی در راه جذب این بازیکن به وجود آمده است که مشخص نیست حل شود یا نه.

مدیران پرسپولیس طی روزهای اخیر تلاش زیادی برای فسخ قرارداد اوریه کرده اند و می‌خواستند این فسخ به شکل توافقی انجام شود اما سرژ هیچ علاقه‌ای به توافق با قرمزهای تهران ندارد و از همان ابتدا اعلام کرد تنها در صورتی راضی به فسخ می‌شود که پرسپولیس همه مبلغ قرارداد او را پرداخت کند.

طبق شنیده‌های خبرنگار فوتبالی، پرسپولیس برای فسخ قرارداد با اوریه، بالاجبار باید تمام مبلغ قرارداد این بازیکن یعنی 800 هزار دلار را پرداخت کند تا اوریه راضی به فسخ شود.

پیمان حدادی در برنامه اینترنتی باشگاه پرسپولیس صراحتا اعلام کرد اوسمار نیازی به اوریه ندارد اما تا این لحظه برای فسخ قرارداد این بازیکن به توافق نرسیدند. 

حدادی گفته است:"اوریه هنوز به ایران نیامده و یک‌سری نکات داریم که اگر توافق نکنیم از راه دیگری اقدام کنیم. کتمان بیماری او یکی از مسائل مهم ما است و باید طبق قراردادش اعلام می‌کرد".