پایگاه خبری فوتبالی - منچسترسیتی در واکنشی سریع به بحران مصدومیت در خط دفاعی خود، مکس الین را از قرارداد قرضی با واتفورد فراخواند.
به گزارش فوتبالی، این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که یوشکو گواردیول و روبن دیاز در جریان تساوی ۱-۱ روز یکشنبه مقابل چلسی دچار آسیبدیدگی شدند؛ نتیجهای که باعث شد فاصله سیتی با آرسنال صدرنشین به ۶ امتیاز افزایش یابد.
پپ گواردیولا پس از پایان بازی با ابراز نگرانی از وضعیت مدافعانش، اشاره کرد که احتمالا هر دو بازیکن برای مدتی خانهنشین خواهند بود. او در این باره گفت: "فردا وضعیت دقیق را بررسی میکنیم، اما شرایط برای یوشکو و روبن خوب به نظر نمیرسد. من هنوز با پزشک صحبت نکردهام، اما اگر روبن زمین را ترک کرده، حتما چیزی حس کرده است. ما مصدومان زیادی داریم؛ جان استونز ماههاست که غایب است و حالا روبن و یوشکو را هم نخواهیم داشت. در مورد ناتان آکه هم میدانیم که او نمیتواند به طور منظم در تمام بازیها حضور داشته باشد".
طبق گزارش فابریزیو رومانو، باشگاه منچسترسیتی بلافاصله بند بازگشت مکس الین را فعال کرده است. این مدافع جوان در دوران حضورش در ورزشگاه ویکاریج رود، عملکرد درخشانی داشت و در ۱۵ بازی در رقابتهای چمپیونشیپ برای واتفورد به میدان رفته بود.

منچستر سیتی 








