پایگاه خبری فوتبالی لی دیکسون، از تکل نجاتبخش ویلیام سالیبا، درست قبل از گل اول آرسنال در برد مرحله یکچهارم نهایی جام اتحادیه مقابل کریستال پالاس، تمجید کرد.
به گزارش فوتبالی، آرسنالِ، صدرنشین لیگ برتر، ۴۵ دقیقه نخست بازی در ورزشگاه امارات را کاملا در اختیار داشت اما نتوانست دفاع پالاس را بشکند و والتر بنیتز، با چند مهار دیدنی، دروازه تیمش را بسته نگه داشت.
نیمه دوم متعادلتر پیش رفت و پالاس پس از قهرمانی فصل گذشته در جام حذفی، با امید به موفقیت دوباره در جامهای داخلی، تا آستانه باز کردن دروازه حریف پیش رفت. حدود ده دقیقه مانده به پایان، ژانفیلیپ ماتتا، پس از پاس عمقی جاستین دونی به سمت دروازه یورش برد اما تکل نجات بخش و بهموقع سالیبا در آخرین لحظه، مانع شکلگیری یک موقعیت مسلم گل شد. پس از کرنر حاصل از آن صحنه، آرسنال با سرعت ضدحمله زد و در نهایت از کرنر خودش به گل رسید؛ جایی که لاکروا در شلوغی محوطه جریمه، بهاشتباه توپ را وارد دروازه خودی کرد.
دیکسون درباره دقایق پرهیجان بازی که در آن سالیبا احتمالا از یک گل جلوگیری کرد و بلافاصله پس از آن آرسنال پیش افتاد، گفت:
«به همین دلیل است که او یکی از بهترینهای دنیاست. وقتی ماتتا تکبهتک شد، سالیبا عقب افتاده بود اما شتاب اولیهاش برای رسیدن و زدن آن تکل واقعا فوقالعاده بود. آرسنال استاد ضربات ایستگاهی است. شاید گلهای زیباتری هم زده باشند اما آیا در این مقطع از فصل گلی مهمتر از این به ثمر رساندهاند؟»

آرسنال 







