اختصاصی/ آلوز به بازی با چادرملو نمی‌رسد

اختصاصی/ آلوز به بازی با چادرملو نمی‌رسد

پایگاه خبری فوتبالی- ریکاردو آلوز به احتمال زیاد بازی با چادرلو را از دست خواهد داد. 

به گزارش فوتبالی، سپاهان در مرحله یک هشتم نهایی رقابت‌های جام حذفی در نقش جهان میزبان خیبر خرم آباد و با نتیجه سه بر یک شکست خورد تا وداع زودهنگامی با این رقابت‌ها داشته باشد. 

البته سپاهان هم اکنون صدرنشین لیگ برتر است و به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا دو هم راه پیدا کرده و در هر دو جام مدعی قهرمانی به‌شمار می‌آید.

یکی از اتفاقات خیلی مهم برای سپاهانی‌ها در بازی با خیبر مصدومیت ریکاردو آلوز بود؛ مهندس پرتغالی سپاهان چون احساس مصدومیت می‌کرد در دقیقه ۴۶ و بین دو نیمه با دستور محرم نویدکیا از زمین خارج شد. این اقدام نویدکیا برای این بود که مصدومیت آلوز تشدید نشود.

از زمانی که آلوز زمین مسابقه را ترک کرد نظم سپاهان در مرکز میدان برهم ریخت و این تیم دیگر نتوانست شرایط را به نفع خود تغییر بدهد و شکست برابر خیبر را جبران کند.

طبق آخرین پیگیری‌های خبرنگار فوتبالی، ریکاردو آلوز درحال پیگیری درمان خود زیرنظر کادرپزشکی سپاهان است و شنیده‌ها حاکی از آن است که به احتمال زیاد این ستاره پرتغالی در بازی با چادرملو غایب خواهد بود و نمی‌تواند سپاهان را در این بازی مهم همراهی کند. هرچند اگر آلوز شرایط بازی برابر چادرملو را پیدا کند ممکن است تنها چند دقیقه فرصت بازی به او برسد چون نویدکیا دوست ندارد روی این ستاره ریسک کند. 

البته طبق اطلاعاتی که به دست خبرنگار فوتبالی رسیده مهندس سپاهان به بازی یا استقلال خواهد رسید و کادر پزشکی سپاهان تمام تلاش خود را به کار گرفته‌اند تا آلوز را به بازی حساس و خانگی روز یازدهم دی برابر استقلال برسانند.