ستاره استون‌ویلا: هنوز مدعی قهرمانی نیستیم

ستاره استون‌ویلا: هنوز مدعی قهرمانی نیستیم

پایگاه خبری فوتبالی - مورگان راجرز، هافبک هجومی استون‌ویلا، پس از درخشش دوباره در لیگ برتر تأکید کرد تمام تلاشش را می‌کند تا جایگاه خود در تیم ملی انگلیس را حفظ کند. او در دیدار برابر منچستریونایتد با زدن دو گل، پیروزی ۲–۱ تیمش را رقم زد و شمار گل‌هایش در فصل جاری را به ۷ گل رساند.

به گزارش فوتبالی، راجرز که در ابتدای فصل به دلیل نمایش‌های ضعیف مورد انتقاد شدید هواداران قرار گرفته بود، اکنون به یکی از مهره‌های کلیدی تیم اونای امری تبدیل شده است. ویلا پس از شروعی ناامیدکننده با پنج بازی بدون برد، حالا با ۱۰ پیروزی متوالی به رده سوم جدول رسیده و تنها سه امتیاز با صدرنشین آرسنال فاصله دارد.

راجرز در گفت‌وگو با بی‌بی‌سی اسپورت درباره رقابت برای حضور در تیم ملی گفت: «فقط روی خودم تمرکز می‌کنم و تلاش دارم بهترین فرم را پیدا کنم. کیفیت زیادی در تیم ملی وجود دارد و من فقط می‌خواهم رقابت کنم و همه توانم را بدهم.» او در ادامه به اسکای اسپورتس گفت: «فوتبال بازی می‌کنم تا بهترین نسخه از خودم باشم. همیشه سخت تلاش می‌کنم، گاهی نتیجه می‌دهد و گاهی نه، اما ادامه می‌دهم.»

او درباره بازگشت ویلا پس از شروع ضعیف فصل افزود: «ما به اصول خودمان پایبند ماندیم، فقط کمی بیشتر کار کردیم، جزئیات را بهتر کردیم و به‌عنوان یک تیم متحد شدیم. نتایج نشان می‌دهد این تلاش‌ها جواب داده است.»

با وجود قرار گرفتن در جمع سه تیم بالای جدول، راجرز تأکید کرد: «ما درباره قهرمانی صحبت نمی‌کنیم. تمرکزمان روی هر بازی است و همین مسیر را ادامه می‌دهیم.»