پایگاه خبری فوتبالی - هوگو اکیتیکه، مهاجم لیورپول، پس از پیروزی ۲-۱ تیمش مقابل تاتنهام در مصاحبه پس از بازی، با نگاهی تحلیلی به روند مسابقه و عملکرد تیمش پرداخت.
به گزارش فوتبالی، او با تأکید بر فشار هواداران حریف و سختی بازی گفت: “هواداران تاتنهام امروز فوقالعاده تیمشان را تشویق کردند. آنها تیمشان را به جلو هل میدادند و این کار را برای ما سخت کرده بود. ما هم هواداران خودمان را داریم و آنها هم امروز عالی بودند. وقتی آنها گل زدند، فشار میآوردند و کار سخت شده بود. بازی خیلی فیزیکی بود. یک جنگ واقعی بود و ما برنده شدیم.”
اکیتیکه درباره پاسگل جرمی فریمپونگ نیز افزود: “جرمی یک سانتر عالی فرستاد و فکر میکنم مدافع به توپ برخورد کرد. راستش را بخواهید، کمی خوششانس بودم. مهمترین چیز همان سه امتیاز است.”
او در ادامه درباره تعامل خود با کریستین رومرو گفت: “این بخشی از بازی است. او یک مدافع است و من یک مهاجم. من سانتر را بهتر از او تشخیص دادم و توپ را گرفتم.”
مهاجم لیورپول در پایان با نگاهی کلی به روند بازی تأکید کرد: “این بهترین بازی ما نبود؛ بازی سختی بود، اما ما کنترل بازی را در دست داشتیم. در دقایق پایانی نیمه دوم کار سخت شد، چون آنها فشار آوردند و گل زدند. ما نتیجه را حفظ کردیم و با پیروزی به لیورپول برمیگردیم، و این مهمترین چیز است.”

لیورپول 








